23948sdkhjf

Bredeste sortiment af arbejdslamper til ethvert behov

| Medlemsnyhed | Indrykket af SCANGRIP A/S

Som first-mover på markedet skubber SCANGRIP konstant grænserne for LED-belysning og batteriteknologi og skaber nye banebrydende arbejdslamper til professionelle.

Har du brug for et kraftigt genopladeligt arbejdslys, eller foretrækker du en kablet version? Vil du styre dit lys via din mobil eller bruge det til udendørsopgaver i al slags vejr? Vi leverer det bredeste og stærkeste sortiment af arbejdslamper på markedet, der er designet til netop dine behov.

For at give dig maksimal fleksibilitet tilbyder vi et komplet tilbehørskoncept, der giver dig mulighed for at placere lamperne nøjagtigt, hvor du har brug for det, uanset hvor du er.

Vælg mellem forskellige stativer og ophængningsløsninger. Vi har netop forbedret designet af de kompakte og meget kraftige magnetbeslag, så de passer til det nye CAS-sortiment, der muliggør fleksibel montering på enhver magnetisk overflade.

Ved at udnytte den nyeste batteriteknologi er vi i stand til løbende at optimere og forbedre batteriets ydeevne. Har du brug for ekstra batterier, eller vil du oplade dit arbejdslys i bilen, har vi også flere løsninger, du kan vælge imellem.
Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SCANGRIP A/S

Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Danmark
SCANGRIP A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109