23948sdkhjf

Mobile høreklinikker gør det nemt at deltage i samtalen igen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Kender du det, når dem du snakker med, er begyndt at mumle eller tale lavt? Når du ikke kan høre, hvad de andre siger og bare håber på, at du griner på de rigtige tidspunkter? Så er du ikke alene.

Hver sjette voksen over 18 år har problemer med at høre og omkring en halv million danskere bruger høreapparat for at kunne være med i samtalen. Mobile høreklinikker gør det nemmere end nogensinde før at få nye ører.

Hvis de gamle ører svigter, er det vigtigt at få sig et par nye. Og det skal gå hurtigt. Nedsat hørelse gør, at mange melder sig ud af samtalen og fællesskabet.

”Mange oplever, at det er svært at være med i sociale sammenhænge. Til gengæld er det helt normalt, at hørelsen svigter, når du bliver ældre. At samtaler flyder sammen, og tv’et skal skrues ekstra højt op. Det sker for alle – og for nogen mere end andre.” Sådan siger Jakob Kraft, ejer af Din kørende Høreklinik, som er en privat mobil høreklinik i Frederikshavn.  

Ører på hjul
Heldigvis er det nemt og hurtigt at forbedre nedsat hørelse. Mobile høreklinikker, som den Jakob Kraft ejer, kører Nordjylland tyndt for at give dig bedre ører.

”Vi kommer hjem til dig og foretager en gratis høretest på 20 minutter. Der giver tryghed og ro at få taget testen hjemme i stuen, og samtidig kan vi hjælpe dem, der ikke kan komme ind til vores fysiske butikker i Fjerritslev og Løgstør.” Fortæller Jakob Kraft.

”Den mobile høreklinik fungerer som den fysiske”, fortsætter han. ”Vi bruger de samme instrumenter til undersøgelserne, og kvaliteten er lige så god som inde på klinikkerne. Den eneste forskel er, at når du har ringet for at bestille tid, skal du ikke gøre mere. Du skal bare vente på, at vi kommer forbi.”  Slutter han. 

Er du klar til et høreapparat?
Det er svært at vide, hvornår du egentlig har brug for et høreapparat. Derfor kan du spørge dig selv, om du:

  • Ofte skal bede folk om at gentage, hvad de lige har sagt?
  • Tit nikker til noget, der bliver sagt, uden at du har hørt det?
  • Skruer højere op for fjernsynet og radioen, end du plejer?
  • Har svært ved at forstå og høre samtaler i telefonen?

Hvis du kan genkende bare et par stykker af tegnene på nedsat hørelse, så overvej, om der skal komme en kørende høreklinik et smut forbi hjemme hos dig.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078