23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parkeringspladsen var fyldt til bristepunktet ved indvielse

Medarbejdere, kunder, leverandører og øvrige gæster fyldte, fredag den 27. august 2021, den nyanlagte parkeringsplads ved Sekura Cabins i Randers

Indvielsen bød, traditionen tro, på en reception med godt til ganen og taler ved henholdsvis administrerende direktør Carsten Tønnes, en repræsentant for den hollandske ejer samt borgmester for Randers Kommune – Torben Hansen. Efter talerne var der mulighed for at besigtige produktionen i små grupper.

DS Flexhal, som har været totalentreprenør på byggeprojektet, var repræsenteret ved projektleder Peter Stounberg og projektleder Rasmus Bertelsen, der nød synet af de, nu, fyldte haller, de har bygget på de seneste 15 måneder. På billedet er de på rundtur med Carsten Tønnes og Mogens Breth Pedersen fra Sekura Cabins.

”Når, man har bygget på et projekt helt fra grunden og gennem en længere periode, så er det altid en fornøjelse at se bygningerne fyldt, med det de er skabt til og glædeligt at konstatere, at der allerede er fuld gang i produktionen på Metervej”, udtaler Peter Stounberg.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047