23948sdkhjf

Lækagesensor fra Aguardio er ‘Årets bedste IoT-løsning’

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Aguardios vand- og energibesparende lækagesensor bliver den første vinder nogensinde af ’Årets bedste IoT-løsning”. Aguardio vinder med et innovativt og klimavenligt produkt med stort markedspotentiale.

En IoT-enhed og en løsning i skyen skaber vandbesparelser på op til 24 procent

Aguardio fra Vejle har nemlig udviklet en lille IoT-enhed, der reducerer vand- og energiforbrug i bygninger. Via sensorer tænder Aguardio G2, når man går i bad, og et lille ur på enheden tager tid på badet og gør via en løsning i skyen den badende opmærksom på, hvor længe man har stået under bruseren. Denne visualisering af brusebadstiden har vist sig at være effektiv til at forkorte brusebadet og udløse vandbesparelser på op til 24 procent.

Foruden at spare forbrugerne tid og penge, taler Aguardios løsninger ind i et samfundskritisk behov for vandbesparelse. Det er bl.a. årsagen til, at dommerkomitéen i år valgte at kåre Aguardio som vinderen af ‘Årets bedste IoT-løsning’.

”Årets vinder er virkelig værd at holde øje med! Aguardio anvender i deres løsning både big data og nudging og sikrer på den måde, at den gode ide følges til dørs af let adgang til ændret adfærd. Det er den type løsning, vi har brug for. Aguardio har skabt et produkt, der både er gennemtænkt, godt gennemført, og som også har rigtig gode skaleringsmuligheder. Stort tillykke herfra”, udtaler Carolina Benjaminsen, CEO for DigtalLead – Danmarks nationale klynge for digital teknologi.

”Jeg er imponeret over, hvor innovative de mange indsendte løsninger er. Og med vinderen Aguardio får vi en løsning, der både er klimavenlig og meget let at bruge. Jeg håber, Aguardio og de andre finalister kan inspirere til, at der bliver skabt endnu flere gode løsninger – for vi har potentialet i Danmark til at være førende på dette område”, siger Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital.

Læs hele nyheden her


Kommentarer

Kristian Koldtoft
I skriver at Aguardio har vundet prisen for en lækagesensor men beskriver så et andet produkt i artiklen, hvorfor? Burde man ikke få bedre sammenhæng mellem overskrift og indhold...?

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.063