23948sdkhjf

Dinex lancerer den nyeste EURO VI teknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dinex A/S

Dinex introducerer den nyeste teknologi til EURO VI udstødningskomponenter på Transport 2021 I Herning. Teamet står klar i på messen, så kig forbi og vær med i konkurrencen om at vinde en overnatning for 2 personer.

Dinex er en førende leverandør inden for udstødningskomponenter til lastbiler og busser til
reservedelsmarket herhjemme og i udlandet. I forbindelse med Transport 2021 i Herning introducerer Dinex en ny komplet Onebox-lyddæmper til Volvo og Renault Euro 6-lastbiler med typegodkendte katalysatorer og partikelfiltre. Desuden vil Dinex’ seneste produktlancering være at finde på standen også; byttefiltre til Euro 6-køretøjer, hvor man kan returnere sit brugte partikelfilter, når man køber et rekonditioneret partikelfilter.

- Vi er glade for at kunne præsentere den nyeste teknologi til markedet, og vi udmærker os særligt på eftermarkedet ved at kunne tilbyde en komplet Euro 6 OneBox – det forventer vi os meget af. Vi glæder os til at få en snak med de besøgende på messen og vise vores brand frem, siger Chief Sales Officer i Dinex Group, Per H. Larsen.

Dinex har desuden en webshop, hvor mere end 70% af kunderne lægger deres ordrer og finder information om produkterne. Dinex har desuden forlænget garantien på store dele af produktgrupperne til tre år.

Vi stoler på kvaliteten fra vores fabrikker, og det gør, at vi kan bringe mere værdi ud i markedet og sikre, at lastbilerne holdes kørende, fastslår Christina Jørgensen, Deputy Regional Sales Manager, Western Europe.

Dinex står klar i hal L, Stand 9126 og kigger man forbi, kan man være med i konkurrence om at vinde en overnatning for 2.

Mød Dinex A/S til Transport 2021 på stand Hal L Stand 9126.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dinex A/S

Fynsvej 39
5500 Middelfart
Danmark
Dinex A/S

Send til en kollega

0.063