23948sdkhjf

Hjulvaske systemer og Anti Støv Kanon NYHEDER - HAUTEK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hautek Wash & Water System ApS

Øget krav til renholdelse af veje og området ved byggeprojekter, nedrivninger og deponier - betyder øget interesse i systemer for WheelWash og Dust control cannon (hjulvasker og Anti Støv kanon) fra HAUTEK/FRUTIGER

MobyDick – Verdens førende mærke til Site Emission Control og wheel wash system (hjulvask).

FRUTIGER lancerede MobyDick mærket for mere end 30 år siden. Siden da er over 6.000 MobyDick Wheel Washing, Dust Control og Demucksystemer blevet sat i drift i 72 lande. I dag bruger over 2.500 internationale kunder disse førende globale produkter, som bærer det umiskendelige hvallogo.

Dust canons (Anti Støv kanon)
Forebyggelse af støvgener på byggepladser, deponier og industrier

MobyDick-mærket har i mere end tre årtier været et symbol på ydeevne, førsteklasses kvalitet og global ledelse inden for begrænsning af støvgener.

I Dust Control divisionen består modellerne af en række afprøvede standard enheder fra Dust Control Cannon Line samt skræddersyede enheder fra TailorMade Line. Takket være avanceret teknologi og effektiv energi- og vandforvaltning tilbyder alle MobyDick støvkontrolsystemer fremragende forstøvningsområder med ideel dråbestørrelse til forebyggelse af støvgener.

ConLine KIT Flex – Det modulære koncept for byggebranchen. ConLine KIT Flex hjulvasker er baseret på et modulært koncept udviklet af Frutiger’s ingeniører specifikt til byggebranchens behov inden for hjulvask. De moderne drive-through-systemer kendetegnes af deres robuste konstruktion, høj ydeevne og hurtig installation.

En anden vigtig fordel er den problemfri konvertering af en modelversion til en anden. Det betyder, at et KIT Flex-system med et konverteringssæt kan til enhver tid tilpasses til et helt andet driftssted. Forlængelse fra fire til otte meter, tilføjelse af kædebåndstransportører og mobil drift kan alle gøres omkostningseffektivt.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hautek Wash & Water System ApS

Julius Jepsens Vej 115
7100 Vejle
Danmark
Hautek Wash & Water System ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079