23948sdkhjf

Tre alternative steder hvor du kan købe en billig bil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er lidt af en jungle at lede efter brugte biler. Der er mange parametre, man skal have i hovedet. For de fleste er den mest afgørende faktor dog prisen.

Dette indhold er sponsoreret

Den samme bil kan koste meget forskellige beløb. Derfor er det godt at bruge tid på research, men samtidig kunne slå til, når den rigtige handel byder sig. De fleste går til bilhandleren, hvis de er på udkig efter en ny bil. Her virker det meget organiseret og formel, men du kan faktisk også gøre en rigtig god handel udenfor den traditionelle bilforhandler. 

Konkursauktioner
Virksomheder og privatpersoner går indimellem konkurs. Mange ved, at man kan købe et hus på tvangsauktion, men færre ved, at der også er biler på konkursauktion. På en konkursauktion er der en stor sandsynlighed for, at du kan gøre en god handel. Bilerne vil ofte være i god stand og til salg for en billig penge. Hvis der er tale om firmabiler, er det ofte biler af høj kvalitet, der ikke har været brugt meget. 

Hvis du forestiller dig auktionarius med en lille hammer, så skal du tænke om igen. Der foregår nemlig konkursauktioner online. Det gør auktionen meget geografisk fleksibel, så der vil være mange flere biler til salg. 

Online markedspladser
En anden god mulighed er de mange online markedspladser. Der er Facebook marketplace, DBA og lignede. Her får du en meget stor base at sammenligne ud fra. Indimellem er der rigtig gode handler på disse platforme, men du skal være klar til at bruge noget tid. Du skal både læse mange annoncer, og måske køre forgæves ud til sælger, hvis du opdager, at bilen ikke er i den lovede stand. 

Hvis man handler biler mellem privatpersoner, så kan det også være godt, hvis du tager en ven, der ved noget om biler, eller en mekaniker med. Der er nemlig en risiko for at købe katten i sækken, og det er jo forholdsvist store beløb, det handler om, når det drejer sig om bil salg. 

Dit netværk
Hvis du er på udkig efter en god handel, så kan det også være fornuftigt at bruge dit netværk. Sørg for at folk ved, at du leder efter en bil. Du vil kunne stole mere på den, du køber bilen af, og du vil måske kunne få den til vennepris. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.095