23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Messerne nærmer sig !!

Et godt tilbud / en lav pris er ikke altid det bedste køb.

Det kan virkeligt være fristende at falde for et "godt tilbud" fx på en messe. Det er jo fint nok hvis du på forhånd ved hvilket apparat du vil købe. Men at tage på en messe, for der at vælge et apparat, evt ud fra prisen, ja det er i længden ofte den dyreste måde at investere i udstyr på.  Når man skal investere i nyt udstyr, så bør man virkelig sætte sig godt ind i hvad ens behov er, og hvad der findes på markedet, og der er en messe jo god til at få noget inspiration.

På knapt 5 år er Techno Vector gået fra at være et aldeles ukendt mærke, til idag at stå på mere end 150 danske værksteder og dækcentre, og de kører bare virkeligt stabilt og godt. Køber du en Techno Vector, så skal du ikke regne med særlige udgifter i mange år frem. De meget få ting der kan forekomme, det er næsten ALTID computer relateret, og kan næsten altid klares online, enten af mig selv eller af fabrikkens hotline. Derudover har du hele 2 års garanti på AL elektronik, også PC udstyret. Og så er der GRATIS database opdatering i hele apparatets levetid, og det kan gøres online direkte fra udmåleren. Flere af mine konkurenter forlanger ca 6.000,- plus kørsel for at få deres udmåler opdateret, så over en årrække  bliver det til rigtigt mange penge. Så køber du et "godt tilbud" til fx 85.000,- kontra fx 112.000,- før rabat, så ender det ofte med at du kommer af med flere penge i løbet af en årrække. Og så er der desværre en tendens til at selv de "anderkendte" fabrikater af udstyr er begyndt at sælge KINA maskiner med deres eget navn på. Til sammenligning, tager du en Kina ATW og sætter et Yamaha klistermærke på, så gør det den altså ikke til en Japansk kvalitets ATW, det er stadig en Kineser, og der er og bliver bare ikke det samme. Jeg har indtil nu sat 3 Techno Vector 7 3D udmålere op hos kunder der uden at vide det havde købt en Kineser forklædt som "en mærkevare", og firmaet som havde leveret udstyret havde opgivet at få til at fungere tilfredsstillende, simpelthen af den grund at Kineser udmålerne er af en dårlige kvalitet. 

DET BETALER SIG ALTID AT KØBE KVALITET, OG SELVFØLGELIG AF ET FIRMA SOM KAN YDE DIG DEN BEDSTE SERVICE.

Det får du hos B.A. Maskinservice ApS, se Trust Pilot, her har jeg hele 34 anmeldelser, ALLE med 5 stjerner, så et eller andet må vi gøre rigtigt.

https://dk.trustpilot.com/review/www.bamaskinserviceaps.dk

Måske det er derfor at Quickpoint, Euromaster, mange Automestre, Din Bilpartner, Autopartner, Technicar, First Stop,  Point S, og masser af bilhuse m.fl. har valgt B.A.Maskinservice ApS og Techno Vector. Her får man bare mest for pengene.

 

Skal du have nyt udmålings udstyr, så tøv ikke med at give mig et ring på:  +45 2794 8333, eller kontakt din nærmeste Auto G sælger, da jeg har en samarbejds aftale med dem om salg af mit udstyr.

 

Med Venlig Hilsen

 

Boy Andersen

B.A. Maskinservice ApS

 

 

 

 

 

 

 

B.A.Maskinservice ApS
Brørupvej 74
8732 Hovedgård
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829385
P nummer: 1019302624

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062