23948sdkhjf

Hvordan opbygger du et HACCP-system?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Når du opbygger dit HACCP-system korrekt, bliver det et utroligt effektivt værktøj til styring af din virksomheds fødevaresikkerhed, og dermed er du med til at sikre, at din virksomhed og dine produkter lever op til alle krav.

For at opbygge et HACCP-system skal du, som kvalitets- eller egenkontrolsansvarlig, have en dybdegående forståelse for HACCP-principperne og de forskellige værktøjer, du kan anvende ved udarbejdelse af din virksomheds HACCP-system.

Det får du den 15.-16. november på kurset i opbygning af HACCP-systemer, hvor vi - med udgangspunkt i en konkret proces - gennemgår de 12 HACCP-trin og de 7 principper samt diskuterer, hvordan man udarbejder en risikofaktoranalyse.

Deltagerne fortæller...

  • "Jeg fik en god, grundlæggende viden om HACCP, som jeg kan bruge i min hverdag/på jobbet."
  • "Underviseren er utrolig velbegavet ift. HACCP-systemer. Meget deltaljeret og god info generelt."
  • "Det bedste ved kurset var kombinationen af praktiske øvelser, vidensdeling og erfaringsudveksling."
  • "Jeg fik både redskaber og viden, så jeg kan komme videre og udfordre, når jeg kommer hjem."
  • "Underviseren kunne forklare, give eksempler og vidste hvad han talte om."

Læs mere og tilmeld dig her...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.094