23948sdkhjf

Kom og oplev Danmarks vildeste messe-koncept

| Medlemsnyhed | Indrykket af FLEX1ONE A/S

Hos FLEX1ONE er vi spændte som flitsbuer til årets store begivenhed i autobranchen - nemlig den kære FTZ Messe. Vores gameplan er klar, tilbuddene er skåret til, og alle detaljer er ved at falde i hak.

TILBAGE TIL "NORMALE" TILSTANDE
FTZ Messen er uden tvivl en af de vigtigste begivenheder for den danske autobranche. Og i år er den tilbage i den gode gamle form, som vi alle sætter så uendeligt meget pris på - nemlig med fysisk fremmøde.

36 SIDER MED TILBUD
Der foregår mange interessante ting i løbet af messen - men der er nok ingen tvivl om, at tilbuddene er den vigtigste del.

For hvem har ikke lyst til at gøre en god handel...?

Vi har samlet et komplet katalog med årets messetilbud - og der er masser af lækkerier at komme efter uanset, om man mangler en lift, en dækservicemaskine, sporingsudstyr, en kompressor, nyt inventar - eller noget helt sjette. 

Eller måske et komplet værksted med hele molevitten...?

KATALOGET KAN ÅBNES HER

Katalog-filen kan også tilgås lige til højre under overskriften "Kataloger mv."

OGSÅ ET FYSISK EKSEMPLAR AF KATALOGET
Overskueligheden kan godt lide en anelse under den digitale visning - og derfor har vi også sørget for, at sende et flot trykt eksemplar ud med Motormagasinet den 1. oktober samt til alle FTZ's kunder på vareturene. Har du misset det, kan du måske høre din FTZ Konsulent, om han eller hun har et ekstra eksemplar.

ALT DET ANDET
Ingen messe uden konkurrencer, aktiviteter og en give-away :-)

Vind en komplet FLEXLINE opstillling eller en kasse med drinks-udstyr. Kom forbi standen og få en gratis værktøjskasse ved sign-up til nyhedsbrev. Eller kom forbi og hør et af vores oplæg til vores Speakers Corner.   

Der kommer til at foregå en masse fedt, og du kan læse om alt, hvad vi har at byde på lige HER!

VI GLÆDER OS TIL AT MØDE HELE AUTO- OG VÆRKSTEDSBRANCHEN IGEN!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FLEX1ONE A/S

Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Danmark
FLEX1ONE A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095