23948sdkhjf

Undgå det årlige olieskift med PALFINGER's hydraulikolie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Palfinger Danmark A/S

Hydraulikolie skiftes normalt årligt for at holde systemet kørende, hvilket både koster på den økonomiske og miljømæssige konto. Men hvad hvis oliens levetid, og dermed intervallet for olieskift, blev forlænget? Den idé har PALFINGER ført ud i livet.

PALFINGERs produkter har udviklet sig gennem tiden og smøremidlerne bliver nødt til at følge med. PALFINGER har derfor taget det på sig at udvikle deres egne smøremidler, hvilket er endt ud i tre forskellige typer hydraulikolie: PREMIUM, BIO og EXTREME.

PALFINGER PREMIUM er en hydraulikolie, der er designet til at beskytte det hydrauliske system mod slid i forskellige temperaturer og under barske driftsbetingelser. Da olien er udviklet på en gruppe 2 baseolie, har den en fantastisk bæreevne, der opretholder oliefilmens tykkelse på de belastede hydrauliske systemkomponenter.

PALFINGER BIO hydraulikolie er det miljøvenlige alternativ. Da olien er bionedbrydelig med lav økotoksicitet, er det den bedste løsning til brug i miljøfølsomme områder. Oliens naturlige bæreevne/stabile viskositetsindeks sørger for toppræstation fra kold start til fuldt belastet drift.

PALFINGER EXTREME er designet til maskiner, der arbejder i ekstremt lave omgivelsestemperaturer. Olien fungerer hele året rundt og har det bredeste temperaturområde af alle PALFINGERs hydraulikolier. Oliens høje viskositetsindeks sikrer, at den hydrauliske væske flyder ved lave temperaturer, hvor konventionelle hydrauliske væsker ville blive for tyktflydende til at tillade drift. Dertil gør dens ekstra lave flydepunkt opstarten nem og sikker med ingen eller minimal opvarmning af det hydrauliske system.

Grundet den forbedrede formulering af PALFINGERs smøremidler, der har givet olierne en fantastisk termisk og kemisk modstandsdygtighed, er intervallet for olieskift blevet forlænget. Det anbefales dog at få foretaget et årligt olietjek i stedet for et årligt olieskift. Olietjekket vil ikke blot vise, hvorvidt det snart er nødvendigt at skifte olie, men afslører også, hvordan de hydrauliske komponenter har det.

Kontakt PALFINGER direkte for yderligere information eller læs mere her: PALFINGER Lubricants.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Palfinger Danmark A/S

Stensgårdvej 21 M
5500 Middelfart
Danmark
Palfinger Danmark A/S

Billeder & videoer

PALFINGER hydraulikoliePALFINGER hydraulikoliePALFINGER hydraulikolie

Send til en kollega

0.11