23948sdkhjf

BBC på besøg på TEC

| Medlemsnyhed | Indrykket af TEC, Teknisk Erhvervsskole Center

BBC på besøg på TEC for at blive klogere på, hvordan mekanikere bliver klædt på til at løse de nye opgaver som følger i kølvandet med den grønne omstilling.

På klimakonferencen i Skotland ”COP 26” hvor Boris Johnson ønsker at stå i spidsen for ”a turning point” for klimaet,  har BBC vendt sig mod Danmark for at blive klogere….

TEC er stolt over at have hjulpet BBC med at belyse både de udfordringer og nye opgaver, som mekanikerne står over for løse, i overgangen fra ’fossile brændstofbaserede biler’ til ’grønne biler’.

Journalist Junaid Ahmed fra BBC spurgte personvognsmekaniker Victor Tuxen medejer af B2 Bilcenter i Gentofte, hvordan han har kvalificeret sig til at løse de nye opgaver, som følger i kølvandet på den grønne omstilling.

Victor fortalte, at han har fundet det nødvendigt at lade sig opkvalificere, omskole sig om man vil, hvilket han har gjort på efteruddannelsen på TEC. Han ønsker nemlig at følge med udviklingen og fortsat være en kvalificeret mekaniker.

Der er mange ting, der har forandret sig i de nye biler f.eks. er målingerne anderledes. Det er nødvendigt, at holde sig opdateret, siger Victor.

Medlemsnyhed

Indrykket af
TEC, Teknisk Erhvervsskole Center

Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark
TEC, Teknisk Erhvervsskole Center

Send til en kollega

0.096