23948sdkhjf

STOK Emballage overtager Imbox A/S i Vejle

| Medlemsnyhed | Indrykket af STOK Emballage K/S

STOK Emballage fortsætter væksten og har med virkning fra 15. november 2021 overtaget alle aktiviteter i Vejle-baserede Imbox A/S.

Imbox er det tredje store indkøb som STOK Emballage har foretaget inden for de seneste år, og det gør STOK-koncernen til Danmarks største handelsvirksomhed inden for emballage.

Med opkøbet af Imbox A/S udbygger STOK Emballage mulighederne for at tilbyde bølgepapløsninger i små og mellemstore serier. “Vi ser det som en udvidelse af vores portefølje, selvom Imbox er en relativt lille virksomhed. Men den har et meget bredt maskinudvalg og sortiment. Så den komplimenterer vores fabrik i Middelfart rigtig fint. De har andre og større formater end det, vi kan lave i dag. Og så har vi vanvittigt travlt i Middelfart, så det bliver godt at få noget mere produktionskapacitet samlet set”, udtaler Martin Frederiksen, adm. direktør for STOK Emballage, og tilføjer:  “Så tror vi også på, at der er mulighed for at tilbyde hele sortimentet til de kunder, som har handlet hos Imbox indtil nu. For de har kun solgt egenproducerede papkasser til de kunder, så der ligger et stort potentiale der”.

Virksomhedens adresse og aktiviteter bliver bestående i Vejle, hvorfra gamle såvel som nye kunder får leveret papemballager.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
STOK Emballage K/S

Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Danmark
STOK Emballage K/S

Send til en kollega

0.078