23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye biler skal hjælpe kunder hurtigt videre

HMF investerer i 5 nye kundebiler, der skal stå til rådighed i Galten, Roskilde og Nr. Sundby. Med de nye biler slipper kunder for det bøvl, der ofte er forbundet med at skulle aflevere sin kranbil på værksted.

Når uheldet er ude, handler det om at komme hurtigt videre. Med 5 nye kundebiler fra HMF kan kunder bruge sin tid mere fornuftigt.

”Vi investerer i flere kundebiler, så vores kunder ikke skal spilde tid og penge ved at sidde og vente på værkstedet. Nu kan de for eksempel i stedet køre tilbage til deres firma og bruge tiden på noget andet, mens vi reparerer deres kran, wirehejs eller andet” siger HMF’s Service VP, Steen Lervad.

Når kranbilen skal til service, kan kunderne se frem til en række fordele med de nye kundebiler, bl.a.:

  • Mindre planlægning i forhold til at få biler fragtet til og fra HMF’s værksteder, når lastbilen efterlades.
  • Besparelse på omkostninger forbundet med at fragte chaufføren til og fra værksted.
  • Besparelse på lønomkostninger forbundet med at have chauffører til at vente under reparation. 

Stigende efterspørgsel efter servicepakker 

Investeringen sker i forbindelse med den stigende efterspørgsel på HMF’s nye serviceaftaler. De to nye typer serviceaftaler, der hedder ”Care” og ”Committed”, blev rullet ud i Danmark i starten af 2021, og der er siden blevet solgt godt og vel 110 aftaler til danske vognmænd.

Salgschef, Jakob Dyhr, der har været den drivende kraft bag det nye initiativ, siger:

”Efterspørgslen på vores nye serviceaftaler har været overvældende. Der er helt klart en stigende efterspørgsel blandt vognmænd på ydelser, der giver tryghed og ro i maven.”

Én af de tryghedsgarantier, HMF tilbyder i forbindelse med serviceaftalerne, er netop muligheden for kundebil. Derfor er det en helt naturlig investering set i lyset af det stigende antal vognmænd, som har valgt en serviceaftale. 

Steen Lervad benytter også lejligheden til at takke Børge Hansen Automobiler i Skanderborg, der har leveret og lakeret de letgenkendelige biler. 

”Jeg er glad for, at vi i lokalområdet kan hjælpe hinanden, som tilfældet har været med Børge Hansen i Skanderborg. Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores nye biler, der nu skal ud at pryde det danske landskab og være til hjælp for vores kunder.”
 
 
Læs mere om HMF serviceaftaler

HMF Group A/S
Oddervej 200
8270 Højbjerg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33639317
P nummer: 1016822376

Send til en kollega

0.047