23948sdkhjf

Gør indbrudssikring en del af indretningen af varevognen

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Når man skal bestille indretning af en ny varevogn, er der ofte mange ting der skal overvejes. Med fordel kan man få styr på indbrudssikringen fra dag ét. Bestil det sammen med indretningen, så har du en komplet varevogn klar til arbejde.

Når en varebil skal indrettes med smarte hylde, skuffe og reolsystemer er der forskellige overvejelser man skal gøre sig. Oftest sker dette i samråd med en erfaren indretningsekspert fra en indretningsvirksomhed- men huskes sikringen af bilen?

Det kan være der skal en inverter monteres, måske et arbejdsbord der kan tilgås fra den ene sidedør eller noget helt tredje. Disse overvejelser er meget vigtige for den daglige glæde ved varevognen. Men er sikringen af varevognen et punkt der af og til glemmes?  I sagens natur, er det voldsomt frustrerende at have indbrud, derfor kan det være en virkelig god idé, at få montere sikring på varebilen samtidig med at den indrettes. Enten kan den valgte indretter-virksomhed tage kontakt til en sikringspartner som eksempelvis Autolock, eller kan man som slutkunde, tage kontakt direkte til en sikringsekspert- så ordnes det uden bøvl og tidsforbrug for slutkunden.
En sikring af varevognen er ikke et dyrt tilvalg, slet ikke når man tager de samlede økonomisk konsekvenserne et indbrud medfører med i ligningen. Skulle det glippe, kan en tyverisikring altid og nemt eftermonteres.Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Billeder & videoer

Autolocks brede sortiment dækker stort set alle behov.

Send til en kollega

0.079