23948sdkhjf

Statkraft på Bureau Veritas Kick Off 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Fremtidens grønne energiproduktion er kritisk infrastruktur - og et oplagt mål for cyberangreb.

Statkraft er Norges største energikoncern, og med en grøn energiproduktion på 65 TWh er de ligeledes Europas største producent af vedvarende energi. Koncernen har en helt særlig position inden for vandkraft, hvor virksomheden har mere end 100 års erfaring, men producerer også energibaseret på vindkraft, solenergi, gasfyret strøm, biomasse og fjernvarme.

I dag er 92% af Statkrafts produktion baseret på vedvarende energi, men på det globale niveau er det blot på 20%. Det ønsker Statkraft at være med til at ændre. Virksomheden investerer globalt for at øge den vedvarende energiproduktion fra vand, vind og sol, og Norge har en førende position inden for både udbredelse af elbiler og udvikling af grøn hydrogen.

Som energiproducent er Statkraft en afgørende aktør i den kritiske infrastruktur, og kriminelle, terrorister og andre ondsindede personer har for længst fået øjnene op for, at et angreb på energiproduktionen er et angreb på hele samfundet.

Tone Thingbø er, som Vice President Cyber Security, sat i spidsen for Statkrafts indsats for at sikre informationssikkerheden i virksomheden, og på Bureau Veritas Kick Off 2022 fortæller hun om sine erfaringer med håndteringen af denne opgave på et globalt niveau.

Hun vil også komme ind på den globale ISO 27001 standard, og hvordan den kan være et værktøj til en systematisk tilgang til informationssikkerhed. Endeligt vil hun også give et par gode råd til andre, som ønsker at styrke indsatsen for cybersecurity.

Udover Statkraft kan du se frem til høre virksomheder som DSV A/S, Kompan A/S, Everfuel A/S og IKEA fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity torsdag den 11. august 2022 kl. 09.00-16.30 i Trekantområdet. 

Det overordnede tema for Bureau Veritas Kick Off 2022 er Shaping a World of Trust, og fælles for dagens 9 oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity. Se alle 9 oplægsholdere og gå på opdagelse i dagens program. 

Tilmeld dig nu...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109