23948sdkhjf

Når pladsen er trang

| Medlemsnyhed | Indrykket af BESKO A/S

Kender du det, at du skal bakke med en gylletrailer og der er ingen plads? Opgaven er næsten umulig, for der er ikke plads til at rette lastvogn og trailer op, så du kan bakke. Men det har de en løsning på hos VM Tarm!

Når du kører rundt i dejlige Danmark med f.eks. gylle, så ved du at pladsen til at manøvre med lastbil og trailer er trang. Det har Sune fra VM Tram fundet en løsning på. De har bygget en af deres nye trailere med Active Reverse Control fra BPW, der gør det nemmere at bakke med de store tanke.

”Vi har arbejdet med opbygning af trailere i mange år, og var blandt de første producenter, da man begyndte at flytte transporten af gylle til lastbiler og trailere. Vi videreudvikler løbende vores køretøjer, og en af de problemer vi ofte hørte var, at chaufførerne havde svært ved at finde plads til at bakke med de store gyllevogne,” fortæller Sune Boelskifte, Teknisk chef hos VM Tarm.

VM Tarm er en familieejet virksomhed, der slog portene op i 1962. De er tankleverandør i hele Norden, og beskæftiger i dag ca. 250 medarbejdere. Det er en virksomhed, hvor der er fokus på kvalitet og kundetilpassede løsninger – og nu har de bygget en gylletrailer med BPW aksler og Active Reverse Control. Det har både sparet dem nogle kilo, fordi akslerne vejer mindre end de aksler, de normalt kører med, og samtidig gør det det nemmere at dreje, når man bakker, fordi akslerne ikke er ”stive”.

”Det er første trailer, som vi har Active Reverse Control på. Vi har kørt test med systemet i ca. 6 måneder, og det fungerer bare,” fortæller Sune og fortsætter: ”Vi har samarbejdet med BESKO omkring opbygningen, og det er gennem dem, vi har fået Active Reverse Control fra BPW. Samtidig har vi haft mulighed for at trække på BESKOs Teknisk support i forbindelse med monteringen, og det er altid rart, når det er første gang, der skal prøves noget nyt.”

Tryk her og læs mere

Medlemsnyhed

Indrykket af
BESKO A/S

Logistikparken 24
8220 Brabrand
Danmark
BESKO A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078