23948sdkhjf

Indbrud i varevogne er i dag mere sofistikerede end før

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

De senere år, er indbrudsteknikker og metoder blevet væsentligt mere sofistikerede. Men heldigvis følger udviklerne af sikringsprodukter med.

Med de sociale mediers tilgængelighed, er muligheden for at dele metoder til indbrud meget nemmere og mere tilgængelig. Derfor har er det vigtigere end nogensinde at udvikle innovative og smarte sikringsløsninger til sikring af varebiler. Udviklingen skal gerne være på forkant med indbrudsmetoderne som i takt med tiden også udvikle sig. Indbrudsmetoderne bliver hele tiden mere og mere sofistikerede. 
Derfor er produkter som shields og protection plates (beskyttelsesplader og armeringsplader) som ses HER, er efterhånden en vigtig og fornøden foranstaltning mod de dristige metoder der benyttes. Et nyere fænomen er peeling, hvor døren så at sige at bøjes udaf, eller forsøges ”skrællet” op, er en alarmerende metode der ses oftere og oftere. Løsnignen for denne type angreb er, i kombination emd eksterne låse et anti peel-beslag, som nærmest umuliggør at denne teknik kan lykkes.

Ofte er der omfattende udgifter forbundet med indbrudsforsøg, og ”peeles” døren, skal der en ny dør til. Brækkes låsene op, skal der nye originallåse på samt måske også en ny dør. Varevognen er på værksted. Kontakt med forsikring og politi. Ofte er udgiften ved at få indbrudssikret varevognene langt billigere end et tyveri. Så den præventive tilgang er oftest klart at foretrække for de fleste. Men der er ikke en ´one fits all´ - løsning, desværre, men med det sagt, er det heller ikke mere kompliceret end at huske på, at enhver sikring er bedre end ingen sikring. Og der er for langt der er for langt de fleste varevogne et bredt spekter af løsninger, der kan kombineres efter behov og temperament på kryds og tværs. Men som minimum anbefales det, at man skalsikre sin varevogn med eksterne låse. Dertil kan man tilvælge yderligere foranstaltninger. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078