23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Revision af udbudsloven - bliv opdateret på udbudsreglerne

Revisionen af udbudsloven splitter byggeforeningerne - men uanset hvem der får deres ønsker igennem ved den kommende revision af udbudsloven, kan du blive opdateret på de vigtigste ændringer på Nohrcons kurser - også online!

Rigtig godt nytår! Et år, der byder på flere spændende nyheder på bygge- og udbudsområdet - både ift. efteruddannelse hos Nohrcon, men også ift. selve lovgivningen på området.

Her i januar måned skulle der efter planen komme et længe ventet forslag til ændring af udbudsloven, men det kan selvfølgelig være, at det trækker lidt mere ud med coronaens fortsatte påvirkning på samfundet.

I mellemtiden er fronterne trukket skarpt op iblandt byggebranchens foreninger. I dagens replik i Byrummonitor fra advokaterne i Danske Ark og FRI til Bygherreforeningen, står det således klart, at der er uenighed om, hvad revisionen af udbudsloven skal omfatte.

I Nohrcon følger vi naturligvis udviklingen tæt, og du vil altid kunne høre om de vigtigste regelændringer på Nohrcons intensive basiskursus om de offentlige udbudsregler og udbudsprocessen, lige så snart de bliver fremlagt - og husk at du både kan deltage i Aarhus, København og Roskilde - eller online, hvis du foretrækker det!


UDBUDSLOVEN FOR IKKE-JURISTER

Aarhus:
1. - 2. marts /// 27. - 28. september

København:
8. - 9. marts /// 13. - 14. september

Roskilde:
8. - 9. juni /// 6. - 7. december


NB. Har du allerede deltaget på kurset, kan du anbefale det til en kollega eller bygge videre på din basisviden med vores populære:

CERTIFICERING I UDBUDSRET


Se alle Nohrcons kurser om udbud og udbudsret på hjemmesiden her:

Arrangementer om udbud

Vi glæder os til at se dig - live eller online!

 

PS: Se alle Nohrcons arrangementer for byggebranchen her:

Arrangementer om byggeri

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063