23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DSV Transport A/S er blevet GMP+ certificeret...

DSV Transport A/S forpligter sig yderligere indenfor korrekt rengøring og sporbarhed - læs mere her:

Når man indgår et samarbejde med DSV Transport A/S, og det er uanset om man er kunde eller vognmand, så kan man være 100 % sikker på at vi tager transport meget alvorligt, og at vi konstant tilstræber at gøre vores arbejde lidt bedre, end dagen før, og at vi inddrager vores vognmænd i disse bestræbelser, således at vi sammen står stærkest muligt.

Derfor er det også med en vis portion stolthed, at vi kan offentliggøre, at vores volumenafdeling i Roskilde, er indstillet til GMP+ certifikatet.

GMP+ standarden er en standard, der benyttes indenfor transport af foder- & fødevarer, og grundlæggende handler certificeringen om 2 ting; korrekt rengøring og sporbarhed. Via certificeringen kan og skal vi kunne dokumentere, at bilen er rengjort efter gældende regler, således at produktet transporteres uden at tabe værdi. Derfor skal chauffører og vognmænd sætte sig ind i reglerne for transport af hver enkelt type korn- og foderstoffer, ligesom f.eks. reparationer af traileren eller presenningen skal dokumenteres. Skulle et læs vise sig kontamineret f.eks. fra afsender, så vil man omgående vide hvor og hvornår læsset er leveret, således at man ikke skal lave forebyggende tiltag på alle landets anlæg, men blot kan isolere det til rette modtager.

 DSV Transport A/S ”står på mål” for certifikatet, der som beskrevet ovenfor alene er opnået pga. af en stor fælles indsats af både volumen-teamet på vores kontor i Roskilde, men også til de involverede vognmænd og chauffører, der altså også kan nyde godt af vores nye fælles status som GMP+ certificeret virksomhed.

 

DSV Transport A/S
Gammel Marbjergvej 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11931901
P nummer: 1000301173

Kontaktperson

MC
Morten Christensen
Områdeansvarlig
+45 40 50 00 32 moc@dsvtransport.dk

Send til en kollega

0.063