23948sdkhjf

Ny podcast om støj og lyd

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Vidste du, at der årligt dør flere mennesker af trafikstøj end i trafikken? Alene i EU anslås det, at støj forårsager 10.000 årlige tilfælde af for tidlig død. Men hvad kan vi gøre ved det?

I en ny podcast-serie stiller FORCE Technology skarpt på, hvordan støj og lydforhold påvirker vores hverdag og livskvalitet – og ikke mindst, hvad vi kan gøre for at forbedre den.

Ny podcast om hvordan støj og lyd påvirker vores livskvalitet
Støj er, sammen med luftforurening, udpeget som de miljøbelastninger, der er årsag til flest helbredsproblemer i form af nedsat livskvalitet, sygdom og for tidlig død af WHO.

Alene i EU anslås det, at støj forårsager 10.000 årlige tilfælde af for tidlig død. Det vil sige, at der dør flere mennesker af trafikstøj, end der dør i trafikken. Dertil er mange millioner menneskers livskvalitet betinget af gode lydforhold, fx via velfungerende høreapparater, effektive høreværn og hearables.

Ny podcast, der er udgivet af FORCE Technology stiller skarpt på, hvordan støj og lydforhold påvirker vores livskvalitet i bl.a. trafikken, i beboelser og i arbejdsmiljøer, samt privat via hearables, høreapparater og højtalere.

Fokus på trafikstøj, støj og lyd i bolig- og arbejdsmiljøer og hearables
Podcasten inviterer en række eksperter inden for støj og lydkvalitet ind i studiet for at diskutere en række sundhedsmæssige, teknologiske og innovationsmæssige emner ved støj og lyd.

De første afsnit fokuserer på en af de største syndere inden for støj – nemlig trafikstøj. Her har podcasten fået bl.a. besøg af Mette Sørensen, professor ved Roskilde Universitet og seniorforsker hos Kræftens Bekæmpelse, der forklarer de sundhedsmæssige konsekvenser af trafikstøj, samt lydekspert Torben Holm og tidligere ansat ved Vejdirektoratet Hans Bendtsen.

I de kommende afsnit flyttes støjen indendørs, hvor vi fokuserer på hvordan trafikstøj, industristøj og nabostøj påvirker vores trivsel og velvære i arbejds- og boligmiljøer. F.eks. hvordan vi kan forbedre lydkvaliteten ved hjælp af både støjdæmpende produkter, såsom støjisolerende vinduer, og lydforbedrende hearables og høreapparater.

Til dette inviterer FORCE Technology en række nye eksperter i podcast-studiet til ekspertdebat og dialog om, hvordan vi ved hjælp af teknologi kan sikre bedre lydmiljøer og færre støjgener.

Lyt med der, hvor du henter dine podcast, eler på FORCE Technologys hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.172