23948sdkhjf

To store byggegrunde til tæt/lavt boligbyggeri udbydes

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vejen Kommune

Vejen Kommune opfordrer byggefirmaer og andre interesserede til at komme med deres bud på de to nye boligområder, der skal udføres som tæt/lavt byggeri.

Der bygges boliger på livet løs i Vejen Kommune og efterspørgslen for områder til projektbyggerier stiger. Derfor sætter Vejen Kommune de sidste to planlagte delområder til tæt/lav bebyggelse i Vejen i udbud.

De sidste to delområder ligger placeret syd for Kongevænget, i det naturskønne område nær Skibelund Krat. Delområderne er på henholdsvis ca. 13.000 og 11.000 kvadratmeter og de er netop udbudt til tæt/lav byggeri, som Vejen Kommune ønsker at sælge til et eller flere byggefirmaer.

De to store byggegrunde kaldes ”Kongevænget - delområde 10 og 11” og salget heraf vil ske ud fra en samlet vurdering af projektet, hvor pris og projektbeskrivelse er den afgørende faktor.

Vejen Kommune ønsker, at området skal hænge harmonisk sammen med de øvrige delområder i Kongevænget og Kongstedgårds Alle, i både stil og udtryk, og under hensyntagen til retningslinjerne i lokalplanen. Her er der blandt andet lagt vægt på, at de nye boligområder skal skabe identitet, medvirke til at skabe plads for sociale relationer, opfordre til sund livsstil, skabe attraktive bevægelsesmuligheder, og at det sker på et bæredygtigt grundlag.

Med lokalplanen ønsker Vejen Kommune at sikre de gode rammer for et attraktivt boligområde, med speciel fokus på lokal afledning af regnvand, grønne områder med naturindhold og gode stiforbindelser.

 

-        ”Med det store salg vi har haft i og omkring Kongevænget i Vejen, er vi ikke i tvivl om, at området er særdeles eftertragtet. Dermed har vi også en forventning om, at de to nye boligområder til tæt/lav bebyggelse, bliver med fokus på den høje kvalitet og udformningen af byggeriet. ” siger Frank Schmidt-Hansen, Borgmester i Vejen Kommune

 

Udbuddet startede mandag den 4. april 2022 og slutter den 12. maj 2022 kl. 12.00.

Læs meget mere om udbuddet her:  SE MERE HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vejen Kommune

Rådhuspassagen 3
6600 Vejen
Danmark
Vejen Kommune

Send til en kollega

0.093