23948sdkhjf

Der sker for mange indbrud i varebiler - hvad kan du gøre?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Varevogne er notorisk attraktive mål for indbrudstyve. Varebilers  originale låse holder ikke tyveknægte ude, det er vidt kendt. Derfor er en ekstra sikring nødvendig, når man skal sikre sit værktøj. Men hvad kan du gøre for at være på forkant?

Dødlåse er en type mekanisk dødlås, der fungerer uden om bilens eget centrallåsesystem. En dødlås, som eksempelvis L4V-låsen, installeres på de ønskede døre. L4V-dødlåsen er konstrueret med en låsekroge frem for en lige låsepal. Låsekrogen lukker ned over/i et slutblik der er monteret i karmen eller i den modsatte dør. Dette skaber en meget stærk og holdbar låsemekanisme, som holder bilen låst, i tilfælde af at bilens eget centralåsesystem manipuleres og bliver uautoriseret åbnet. Ud over den stærke konatruktion, har L4V den smarte konstruktion som gør, at den monteres integreret i varebilens karosse. Reelt betyder det, at selve låsekassen ikke kan tilgås hverken udefra, eller indefra, for den sgs skyld. Låsekassen monteres mellem det yderste og inderste blik i varebilen. 

Dødlås med krog vil altid være det foretrukne, og derfor er det den type, vi anbefaler at man installerer når det er muligt. Der kan i visse varebilmodeller være svært at installere kroglåse, i disse installeres en lås med lige låsepal, det er dog typisk i kabinedøre, at låsepalen benyttes. Har varebilen ruder i lastrummet, skal man tage højde for dette, da låsenee er modelspecifikke. Her placere man låsen i en lavere position, dog stadig med krog i langt de fleste tilfælde.

 Dødlåsene fra L4V kan fås modelspecifik til alt fra 1 - 6 døre, eller efter behov.

 Leveres med ens nøgle (der medfølger en unik nøgletype, som passer til alle dine låse).
Inkluderer x2 nøgler og sikkerhedskort.
Låsekasse: Forende i rustfrit stål, Låsehus i stål (pulverlakeret til anti-korrosion).
Cylinder: Rustfrit stål.
Sorte hylstre af polypropylen (sorte beklædninger).
Leveres med beslag i rustfrit stål af høj kvalitet.
Detaljeret monteringsvejledning hvis man ønsker at montere selv.


Umidelbart anbefaler vi ikke at man selv montere, men det er en mulighed at gøre. Man skal dog følge monteringsmanualen nøje da forkerte udskæringer og boringer kan koste dyre reparationer.

Hvis I ønsker monteringen udførst af os, så aftales det nemt og hurtigt. Vi montere hvor bilen er, så længe der er brofaste forbindelser. Monteringstiden er afhængig af, hvor mange låse der skal på varebilen. Men om det tager 1 eller 4 timer, kan for dig være ligegyldig, da vi montere hvor du arbejder, og derved ikke skal undvære bilen. 

Så skal din varebil tyverisikres, skal du kraftift overveje en mekanisk dødlås. De er stærke, effektive og pæne. 

For yderligere info om indbrudssikring af din varebil og hvilke muligheder der er kontakt os på 7777 7700 mellem 7 - 16 hver dag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Billeder & videoer

Integreret lås i tophængt bagklapLåsekasse monteres i sidedørEn flot løsning uden store klodser på ydersiden af varebilen

Send til en kollega

0.078