23948sdkhjf

At tyverisikre varebiler behøver ikke være besværligt

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Det kan være overraskende let og hurtigt, at få sikret varebilen mod indbrud. Gode eksterne låse er meget effektive og det kan gøre ret let og til overkommenlige penge.

Der kan ofte opstå tvivl omkring sikring af varebiler. Hvad skal der til? Hvor finder man produkterne? Hvad skal jeg kigge efter? Hvad skal jeg være opmærksom på? - Ja spørgsmålene kan være mange.

 Det er storet set altid en god idé at gå efter eksterne låse som den umiddelbare sikring. Eksterne låse har både en præventiv effekt samtidig med at den har en konkret virkning når tyve forsøger at komme ind i varebilen. Gode eksterne låse, som eksempevis en L4V intergreret lås, er meget svær at bryde op. Og sammenlignet med de originale låse på bilen, er forskellen voldsom markant! Det er virkelig svært at komme "forbi" disse låse. 

 I tillæg til eksterne låse, kan man overveje alarm, rudegitter og/eller forstækningsplader. Hver af disse har deres egen måde at sikre på. Alarmen alarmere når der forsøges uatoriseret indtrægende i varebilen, gitteret forhindrer at tyve kan smadre ruder i lastrummet og komme ind den vej og forstærkningplader forhindrer den oftere og oftere benyttede metode, hvor tyvene stikker gennem blikket og derved manipulere centrallåsesystemet.

 Man kan naturligvis kombinere de forskellige sikringsprodukter alt efter behov. Men én ting står fast, næsten uden undtagelse er det en god idé at sikre værdierne i varebilerne- og det behøver ikke være dyrt. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Billeder & videoer

Integreret lås i bagklapRudegitterForstærkningsplade til håndtag

Send til en kollega

0.094