23948sdkhjf

Ny håndhævning af arbejdsregulativet/WTD! Sådan foregår det

| Medlemsnyhed | Indrykket af BG Service Center

Fra og med den 21. maj 2022 flytter Transportministeriet kontrollen af arbejdstid over til politiet og Færdselsstyrelsen – hvad dette medfølger giver vi dig overblik over i denne artikel, så læs med!

Overtrædelse af køre- og hvidetid kan koste dyrt!
Kontrollen af arbejdstid er nu strammet til og det betyder at en overtrædelse af køre- og hviletidsreglerne kan ende med en dobbeltstraf for både chauffører og vognmænd – én bøde for overtrædelsen og én bøde fra Færdselsstyrelsen oveni.
Hvis man er rigtig ”heldig”, kan man risikere en tredje bøde oveni fra det fagretslige system, for den samme forseelse.
 
Bare rolig – BGSC kan hjælpe dig
Der er meget at forholde sig til med den nye håndhævning af arbejdsregulativet, hvilket kan være en uoverskuelig opgave oveni det allerede omfattende arbejde som både chauffør og vognmand. Heldigvis er der en nem og effektiv måde at få styr på køre- og hviletiden, nemlig vores Stoneridge takografer, som vi er eksperter i at yde support på og forhandler af.
 
Stoneridge takografen klarer ærterne!
Stoneridge fartskriveren hjælper med at holde styr på køre- og hviletid samt hastighed når føreren er afsted. Den vigtigste funktion er, at Stoneridge takografen har en WTD-funktion som automatisk kan holde styr på arbejdsregulativet for dig.
Du skal blot slå det til via firmaets virksomhedskort eller på værkstedet. Nemt!
 
Vil du vide mere om arbejdsregulativet/WTD, køre- og hviletid eller har du spørgsmål til takografer/fartskriver er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 8741 8025 eller læs mere her.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BG Service Center

Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark
BG Service Center

Send til en kollega

0.079