23948sdkhjf

Transportmægler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Laursen Partners ApS

Skift spor og få en ny karrierer, og brug din erfaring og viden.

Da vores aktiviteterne er opadgående, søger jeg en partner til hjælp med opsøgende salg af købere og sælgere indenfor transport- og speditionbranchen, som har branchekendskab, og som har et godt kontaktnetværk i branchen.

Det vil være en fordel, at du har siddet i ledelsen enten som ansat eller medejer/partner i et transportselskab eller tilknyttede brancher, og vant til at forhandle, og godt kendskab til det økonomiske.

Laursen Partners ApS, har som selvstændigt selskab eksisteret siden 2014, og før har jeg købt/solgt selskaber, både som konsulent, og som medejer/ledelse indenfor IT og Transport.

Laursen Partner er medlem at det internationale netværk af M&A CDI Global https://www.cdiglobal.com/en/industries/transport-logistics med > end 250 M&A eksperter i 40 lande WW, og jeg er den ledende partner i segmentet Transport & Logistics.

Jeg har eksterne aftaler til at lave den professionelle validering og udfærdige rapport på dansk og engelsk i Power Point.

Jeg har kontor hos voxeværket i Charlottenlund der har kontoer over hele landet, og hvor det er gratis at benytte mødelokaler hvor det er voxeværket. (findes i 30 byer)

Du skal være voksen og selvstændig person med et godt drive og ben i næsen.

Du vil have mulighed for at købe dig ind som partner i selskabet.

kontakt Finn Laursen på Tel 28138486 eller fl@laursenpartners.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Laursen Partners ApS

Kollegievej 6, 1 sal (voxeværket)
2920 Charlottenlund
Danmark
Laursen Partners ApS

Send til en kollega

0.109