23948sdkhjf

Eldrevet kran giver stor fleksibilitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Palfinger Danmark A/S

PALFINGER's nye eDRIVE-system giver kranføreren mulighed for at vælge om kranen skal køre på batteripakke, generator eller elnet.

PALFINGER lægger stor vægt på innovation og arbejder løbende med at forbedre og udvikle produkter og systemer, der kan komme kunderne til gode. Det seneste skud på innovationsstammen er det intelligente eDRIVE-system. 

eDRIVE-løsningen giver den eldrevne kran mulighed for udelukkende at køre på de indbyggede Li-ion batteripakker. Skulle det dog ske, at disse løber tør for strøm, kan kranen tilsluttes en indbygget generator eller elnettet. Herved kan kranen fortsat betjenes, mens batteripakken lader op.

Endnu en fordel ved eDRIVE-systemet er en reducering af lastbilens driftstimer. Når kranen udelukkende kører på batteripakken, kan selve lastbilen nemlig slukkes og driftstimerne spares.

eDRIVE-løsningen er derfor også helt perfekt til opgaver i støj- og emissionsfølsomme områder - om det er i bymidter, arbejde sent om aftenen eller tidligt om morgenen, tæt på sygehuse og skoler, indendørs i haller eller noget helt andet, har du mulighed for at udføre dine arbejdsopgaver støj- og emissionsfrit. 

Lær mere om PALFINGER's eDRIVE-løsning på https://www.palfinger.com/en/products/loader-cranes/edrive eller ring på tlf. +45 7010 8010.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Palfinger Danmark A/S

Stensgårdvej 21 M
5500 Middelfart
Danmark
Palfinger Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094