23948sdkhjf

Mød Martin: "Jobbet som udemontør er helt fantastisk"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Euromaster Danmark A/S

Frihed på landevejen, varierende arbejdsdage og gode oplevelser. Det er ifølge Martin Christensen det bedste ved hans job som udekørende montør, hvor han hver dag rykker ud for at hjælpe kunderne. Læs mere her.

Da kun 22-årige Martin Christensen i slutningen af 2020 færdiggjorde sin uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker, var det ikke ligefrem jobbet som udemontør, der stod øverst i bevidstheden. Men efter at have kørt servicevogn på først landbrug og siden hen arbejdet som udemontør hos Euromaster i Roskilde, kan han i dag ikke forestille sig noget meget bedre:

”Det bedste ved jobbet er klart friheden på landevejen. Jeg kommer ud og oplever en masse ting, hvilket betyder, at to dage sjældent er ens. Jeg kører jo nærmest Sjælland tyndt hver dag samtidig med, at jeg får lov til at besøge og hjælpe en masse kunder, hvor tingene er ved at brænde på. Og den følelse af at hjælpe og gøre en forskel er virkelig skøn,” fortæller han.

Selvom Martin i dag er glad for jobbet, havde han alligevel nogle bekymringer omkring arbejdet. Bekymringer, der dog hurtigt skulle vise sig at blive gjort til skamme:

”Jeg tænkte lidt på det med at arbejde med især de store dæk. Det er jo tungt arbejde, og jeg er ikke den største fyr, så jeg var bekymret for at slide kroppen for meget. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at 90% af jobbet er teknik. Så længe man har teknikken i orden og styr på sikkerhedsprocedurene, så er det faktisk ikke vildt hårdt. Det er klart dét, jeg er blevet mest overrasket over," forklarer han.

Vigtigheden af teknikken var noget, som han mærkede allerede i oplæringsprocessen. Her var der nemlig meget fokus på at lære alle de forskellige teknikker og kende de mange dækjern, man som udemontør bruger i arbejdsdagen:

”Personligt lærer jeg bedst ved at få det i hænderne, så jeg var glad for, at jeg fik lov til at gå at rode med det samtidig med, at jeg selvfølgelig fik gode råd fra de mere erfarne kollegaer. Og når man så har prøvet det et par gange, og man begynder at få overblikket, så er det altså bare et helt fantastisk job,” fortæller Martin.

Lyder det som noget for dig? Så søger Martin lige nu kollegaer i vores afdelinger i Slagelse, Roskilde, Hillerød og Ringsted. Læs mere her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Euromaster Danmark A/S

Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
8660 Skanderborg
Danmark
Euromaster Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095