23948sdkhjf

Bliv certificeret i Category Management

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

På Nohrcons Certificering i Category Management får du et indgående kendskab til kategoritænkning og indkøbsstrategi på kun 6 kursusdage. En rigtig god investering både for dig og din virksomhed.

Kategoristyring og -strategi vinder mere og mere ind i både den offentlige og den private indkøbssektor. Det giver efterspørgsel på kompetencer inden for Category Management, og derfor har Nohrcon udviklet en Certificering i Category Management.

På certificeringen bliver du bedre klædt på ift. indkøb i praksis, leverandørstyring og -ledelse, markedsanalyse og intern virksomhedsanalyse:

 

CERTIFICERING I CATEGORY MANAGEMENT

22. september - 6. december 2022, København

Tilmeld 3, betal for 2 indtil 6 uger før

 

PRAKSISORIENTERET UNDERVISNING

Certificeringen består af 6 kursudage skræddersyet til praktikere, og der er lagt stor vægt på at gøre indholdet på kurserne konkret, praksisnært og letforståeligt gennem praktiske øvelser og eksempler, som relaterer til din hverdag, fra både private og offentlige virksomheder.

Målet med certificeringen er at sikre deltagerne en efteruddannelsesstandard, der giver solide kompetencer til at håndtere forskellige typer af varekategorier og udvikle en strategiplan fra start til slut.

 

UNDERVISER:

Morten Munkgaard Møller, cand.merc. og ph.d. i supply chain management, associate professor // Aalborg Universitet

 

KURSERNE, DER INDGÅR I FORLØBET, KAN OGSÅ TAGES ENKELTVIS*:

 

MÅLGRUPPE:

Nohrcons Certificering i kategoristyring og -ledelse er for dig både i det offentlige og det private, som er indkøber, rådgiver, konsulent, kategoriansvarlig, Category Manager, indkøbschef eller andre, der har interesse i og arbejder med indkøb og/eller kategoritankegangen, og som har behov for at få grundigt kendskab til processen, metoderne og værktøjerne i praksis.

 

LÆS MERE PÅ NOHRCONS HJEMMESIDE HER:

CERTIFICERING I CATEGORY MANAGEMENT

 

SE ALLE NOHRCONS ØVRIGE ARRANGEMENTER OM BYGGERI OG UDBUD:

www.nohrcon.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Ewaldsgade 7
2200 København N
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.093