23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vej, mens du alligevel bruger din el-palleløfter

RAVAS RPW-EL giver mulighed for at veje dit gods, når det alligevel er på palleløfteren. Derved spares arbejdsgangen med at køre til en stationær vægt. Der kan f.eks. også tilvælges styktælling eller ordrepluk efter vægt.

RAVAS RPW-EL vejesystem bygges på jeres eksisterende el-palleløfter ved at montere vejeceller under gaflerne og den valgte indikator på palleløfteren et sted, hvor den sidder godt og let kan aflæses.

RPW-EL vægten har i standardløsningen en kapacitet på 1.500 kg, men kan tilpasses kapaciteten på jeres palleløfter. Den har en tolerance på kun 0,1% af det vejede.  Visningen er 0,5 kg ved vejning i intervallet 0-500 kg og 1,0 kg ved vejninger over 500 kg. Dette kan bestilles med finere graduering, hvis I har brug for det ift. jeres forretning. Der også leveres en ”godkendt til handel” løsning med certifikat, hvis der er brug for det.

Vejesystemet har desuden - via valg af indikatortype - mange muligheder for kundetilpasning, f.eks. automatisk eller manuel tara-funktion, ordrepluk efter vægt, tællefunktion med brug af referencevægt eller dosering ved brug af palletanke. Der er også mulighed for at tilvælge forskellige printmuligheder.

Vejningerne kan også integreres i jeres elektroniske systemer, så de alt efter behov og arbejdsgange kan bidrage til at optimere forretningen. I standardløsningen indgår RAVAS’ App og med den kan vejedata dokumenteres, og de kan overføres til PC i Excelformat via smartphone eller tablet.
Og ønskes der en WiFi opkobling og online registrering i jeres WMS/ERPsystem, så er det også muligt.

 Med RAVAS’ brede produktkatalog er der også mulighed for at tilbyde bl.a. rustfrie eller eksplosionssikrede løsninger og løsninger til GMP-miljøer.

Dette er blot nogle eksempler på de mange muligheder for tilpasning, der findes. Vil du høre mere, så kontakt os endelig i HSØ ApS på mail hsoe@hsoe.eu eller på mobilen på 2628 4033.

HSØ ApS
Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37457604
P nummer: 1021163224

Kontaktperson

Henrik Sørensen
Direktør
+45 26284033 henrik@hsoe.eu

Send til en kollega

0.063