23948sdkhjf

Trin til varevognen er faktisk vigtig for dig.

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Trin skåner din krop. Ind- og udstigning af varevogne slider på kroppen. Trin kan skåne dig- så det burde være en overvejelse værd. Vi har i denne uge fokus på bagtrin til varevogne, og har derfor tilbud på tre af vores bagtrin- alle nedsat 25 %.

Hvis du har trin på din varebil tænker ud måske ikke så meget over det. Har du ikke trin på din varebiler tænker du måske heller ikke så meget over det, men din krop mærker forskellen hver gang.  


Trin monteres nemlig ikke bare fordi at det er hurtigere at komme ind og ud af varevognen, men langt mere vigtigt, for at passe på din krop. Trin er din ergonomiske ven, der sørger for at du skåner kroppen bedst mulig.
De mange ind og udstigninger hver dag, er simpelthen en belastning for kroppen. Og det er vi nødt til at forholde os til. Med at bagtrin eller sidetrin til din varebil, mindsker du markant slid og fysisk påvirkning af kroppen- og det er nu engang værd at tænke over.

Vi fører en række forskellige sidetrin samt sidebars med trin og bagtrin. Og i denne uge har vi valgt at lave nogle stærke priser på bagtrinnene ALSTEP 1201, ALSTEP 1202 samt vores BLK-trin. Vi giver - 25% ugen ud. 

Vi har naturligvis alle tre trin på lager og kan levere dag-til-dag. 

Se trinnene her:
ALSTEP 1201: 1.121,25 kr. eks. moms
ALSTEP 1202: 1.121,25 kr. eks. moms
BLK: 1.346,25 kr eks. moms

 Se vores fulde sortimen af bag- og sidetrin på vores hjemmeseside


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094