23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Position for dit udstyr - uden brug af GPS??

IoT giver tilslutning af et stort antal devices, og dermed bliver det i stigende grad kompliceret at genfinde en enhed i den store WAN infrastruktur. Det ville være nemt, hvis vi vidste hvor udstyret er placeret. Men hvad nu, hvis man ikke har GPS?

Vidste du, at Teltonika's RMS-system (Remote Management System) kan fastslå den umiddelbare lokation af den trådløse router eller gateway med en aktiv mobil forbindelse – også selv om enheden ikke har nogen GPS-muligheder. Men hvordan?

Det er muligt, at enhed ikke har indbygget GPS til at fastslå positionen. Men den sendemast, som har forbindelse med udstyret har jo også en fysisk adresse. En gang om dagen tjekker RMS-systemet hvilken celle-ID som enheden er tilsluttet og det giver mulighed for at fastslå i hvilket område enheden er lokaliseret. Du kan finde denne information på din device side, når du klikker på “Device Map”.

Der er mange fordele ved at kende en enheds placering.  Det giver en mulighed for at genfinde dem, hvis de skulle blive væk eller blive stjålet. Det kan også være, at det med at holde styr på enhedernes placering står på jeres checkliste.

Det kan også bistå med problemafhjælpning, eftersom supporteren kan koble problemer med enheden til eventuelle problemer i området – f.eks. en strømafbrydelse. 

Læs mere om mulighederne her:
https://deltam2m.dk/position-uden-gps/

DeltaM2M ApS
Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30814975
P nummer: 1013575157

Kontaktperson

Torben Deleuran
Direktør
+45 48480148 torben@deltaM2M.dk

Send til en kollega

0.078