23948sdkhjf

Indbrudsikring der virker - hver gang!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

En investering i eksterne låse for at sikre varevognen skal virke, være enkelt og være driftsikker. Den integrerede lås fra L4V er alt det - og så fås den til stort set alle varevognmodeller, uagtet antal og typer af døre.

Hvis en lås ikke er pålidelig så mister man ret hurtig tilliden til den. det er virkelig frustrerende når låsen driller, ikke virker som planlagt eller i værste tilfælde, slet ikke kan låse op. Det dur simpelthen ikke.
Derfor er vores integrerede manuelle lås en rigtig god løsning. Den er uden komplicerede monteringer, som gør, at du evt. låses ude. De integrerede låse fungerer således, at de uafhængigt af varebilens egne låse placeres således, at dørene ikke bare kan trækkes eller brækkes op. En del indbrud sker ved, at tyven får skaffer sig adgang til varebilens låsekabel- eller låsekasse, her er det fuldstændig altafgørende at ekstra låsene fungere uafhængig af varebilens eget låsesystem. Vores integrerede lås kan ej heller manipuleres indefra, hvorfor det netop er en god løsning imod indbrud, hvor tyven skærer hul i varebilens karrosseri.

Vi har forhandlet L4V-låsen det danske markede i godt og vel 6 år. Vi har monteret i hele Danamrk, og leverer i dag til både forhandlere, indrettere og slutbrugere. Vi monterer låsene ´on location´, hvilket betyer at vi kommer ud til varevognen, med minimal gene til følge. Låsene kan fås i det knstallation man måtte ønske. Så varevognen har tophængt bagklap med 2 sidedøre, eller varevognen har dobbelte bagdøre (fløjdøre) og en sidedør, eller sågar hvis varevognen ønskes sikret i kabinedørene også, så kan L4V fås i lige præcis den sammensætning man ønsker. 

L4V låsene kan man vælge at montere selv, eller få dem monteret af os. Vores dygtige montører har stor erfaring og  dækker hele Danmark. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109