23948sdkhjf

Hvordan beskytter du din varebil mod indbrud?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Indbrud i din varevogne kan have meget irriterende konsekvenser. Især hvis du skal tjene dine penge med varevognen, hvilket de fleste varevogne-ejere nok skal. Derudover kan du miste værdifulde genstande hvis dit køretøj bliver brudt ind i.

Den eneste mulighed for at passe på dine ting er at gøre din varevogn så tyverisikret som muligt. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan beskytte dit erhvervskøretøj mod tyveri og indbrud.

De vigtigste grunde til, at du bør sikre dit erhvervskøretøj.

Der er hundredvis af varebilindbrud hvert år. Det betyder, at du desværre altid er i risiko for tyveri eller indbrud. Ifølge politiet bliver kun 40 % af alle biltyverier/-indbrud opklaret. Indbrudstyvene bruger ofte voldsomme og voldelige metoder til at bryde ind i biler. Vinduer er smadres, eller der bruges koben på døre. Disse skader forårsager høje reparationsomkostninger på dit erhvervskøretøj. Du skal undvære bilen på værksted og su skal efterfælgende skaffe en masse nyt værktøj og udstyr.
Alt dette tager tid og koster penge.

Der er forskellige metoder til at gøre din varevogn og erhvervskøretøj tyveri- og indbrudssikkert
Der er fler løsninger - særligt er eksterne låse at fremhæve som et rigtig stærkt præventivt tiltag.

Dørlåse / eksterne låse

Der findes hovedsageligt to typer dørlåse eller eksterne låse, om man vil. Smæklåse og dødlåse. For at skelne mellem de to typer låse kan man  sige, at smæklåsen låser hver gang døren lukkes. Dødlåsen låser med nøgle, altså manuelt. En smæklås kan ved kurérkørsel være en stor fordel, da man så med sikker hed ved, at bilen aflåses når man har lukket døre til varerummet. 
En manuel lås kan være at foretrække hvis behovet mere er hen mod at man ønsker at aflåse bilen til aften og oplåse om morgenen. 

Uagtet om man har en smæklås eller en manuel dødlås, så er de gode låse på markedet både afskrækkende for tyvene men også særdeles svære at bryde op. Erfaringen tilsiger at tyvene simpelthen vælger en anden varevogn uden låse.

Kan man sikre alle døre - hvad med bagklap

Bagdøre findes i to typer. Hængslede bagdøre, almindeligvis kendt som fløjdøre eller dobbeltdøre i bag. Eller en tophængslet bagdør, som de fleste omtaler som en bagklap. Visse låse kan kun benyttes til en slags bagdør, andre, som denne L4V integreret lås kan monterws på begge typer bagdøre. 

Hvor mange låse skal du montere?

For at sikre dit køretøj bedst muligt, går det naturligvis ikke kun at sikre en dør, når varerummet har to eller tre døre. Man skal sikre alle døre. Men da varerummet ofte er adskilt af en væg, vil det ikke nødvendigvis være nødvendigt at sikre kabinedørene. Men det er muligt, og det kan give mening, hvis man har værdier liggende i kabinen. 
En anden ting er virkelig væsentligt at huske, er, at har varerummet ruder i dørene, vil disse ruder være et svagt punkt. For at sikre ruderne bedste muligt, bør man kraftigti overveje rudegitter. Rudegitter anbefales derfor kraftigt i tillæg til eksterne låse, når man skal sikre sin varevogn.

Vinduesgitter er gitter, der monteres på indersiden af ​​vinduet. Disse forhindrer tyve i at kunne se gennem vinduet ind i dit bagagerums indre og forhindrer samtidig rudens glas i at blive knust udefra. Det betyder, at dit erhvervskøretøj er bedre beskyttet mod indbrud og tyveri. Vinduesgitre beskytter også glasset mod de produkter, der kan kastes frem og tilbage under kørslen.

 
Konklusion
Tyverisikring er meget nem at bruge og er i de fleste tilfælde genkendt af forsikringsselskaber, så det er bestemt værd at sikre dit erhvervskøretøj med ekstra sikkerhedsforanstaltninger og dermed beskytte dit køretøj bedre mod tyveri eller indbrud! Hvis du har brug for flere tips om sikkerheden af ​​dit erhvervskøretøj eller undrer dig over, hvilket system der er bedst for dig, står vi altid til din rådighed her hos Autolock


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109