23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lygtepolering som indtjeningsmulighed

Der kan være flere årsager til, at dine kunder er interesserede i en lygtepolering. Med de rette redskaber ved hånden kan du gøre lygtepolering til en indtjeningsmulighed i din forretning.

En oplagt service

Det siger sig selv, at lygter har stor betydning i den mørke tid. Derfor er det oplagt, som en service for kunderne, at tjekke lygterne på de biler, som kommer ind på værkstedet. Det kan nemlig være svært at se det selv, når man sidder bag rattet, og mange bilejere er ikke klar over, at deres lygter måske ikke lyser optimalt, før det bliver et problem for deres eget udsyn. 

Matte lygter kan blive blanke igen

Er bilens lygter matte, kan du tilbyde dine kunder en lygtepolering. Nogle vælger det af kosmetiske årsager, mens det for andre er en nødvendighed, for at bilen kan godkendes ved syn. Under alle omstændigheder giver det god mening at vedligeholde alle dele af bilen, så den holder sig godt kørende i hele dens levetid. 

En indtjeningsmulighed

Du kan få alt hvad du skal bruge til lygtepolering hos Würth, og på den måde bliver det nemt at tilbyde lygtepolering som en serviceydelse på dit værksted. En af Würths specialister i bilpleje demonstrerer fremgangsmåden i videoen til højre.   

Læs mere om lygtepolering som indtjeningsmulighed her 

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AK
Anita Kastrup
Marketingkoordinator, Auto
+45 79323307 anita.kastrup@wuerth.dk

Send til en kollega

0.047