23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor er aircondition vigtigt for din forretning?

De fleste bilejere vægter kørekomfort højt, og på det punkt spiller et velfungerende airconditionanlæg en vigtig rolle. Det gælder såvel konventionelle biler som el-biler, og derfor er der god forretning i at tilbyde airconditionydelser.

Vigtigt for kørekomforten

Airconditionanlægget i en bil er centralt for kørekomforten og driftssikkerheden både for konventionelle biler og el-biler. El-bilernes batterier kan nemlig ikke lide varme, og hvis bilens batteri ikke kan køles ned, fungerer bilen ikke. Med flere og flere el-biler på vejene er airconditionservice derfor en af de opgaver, der i fremtiden bør fylde mere i ordrebogen og dermed et af de områder, hvor dit værksted i fremtiden skal hente indtjening.

Oplagt indtjeningsmulighed

Et velfungerende airconditionanlæg skal både kunne affugte og temperaturregulere, for at optimere kørekomforten. Der ligger derfor en potentielt god indtjeningsmulighed i at minde dine kunder om, at det er en god idé at få foretaget service af deres airconditionanlæg. Mange kunder vælger måske at få foretaget en rens af airconditionanlægget i samme forbindelse, hvis de får forklaret fordelene herved.

Læs mere om indtjeningsmulighederne inden for aircondition her

 

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AK
Anita Kastrup
Marketingkoordinator, Auto
+45 79323307 anita.kastrup@wuerth.dk

Send til en kollega

0.031