23948sdkhjf

Refurb tænker socialt ansvar ind i den cirkulære forretning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

I IT-genanvendelsesvirksomheden Refurb i Hornslet har de succes med at tænke socialt ansvar ind i deres cirkulære forretningsmodel. Det gavner virksomhedskulturen og skaber resultater på bundlinjen.

Refurb har skabt succes ved at tænke socialt ansvarligt, når det kommer til rekruttering, og i dag er over hver fjerde ansatte tidligere ledig fra kanten af arbejdsmarkedet. Virksomheden arbejder med en cirkulær forretningsmodel, hvor de opkøber, genanvender, istandsætter og videresælger IT-udstyr.

IT-producenten tænker arbejdsprocesser i flere små og konkrete opgaver, som skal udføres. Det åbner op for muligheden for ansættelser på færre timer og skaber et større spillerum i rekrutteringen. Det giver virksomheden diversitet og mangfoldighed på arbejdspladsen, hvilket gavner virksomhedskulturen.

Og så er det vigtigt for virksomheden, at der ikke skelnes mellem medarbejderne baseret på deres ansættelsesforhold. Det mener de viser respekt for den enkelte medarbejder og hjælper medarbejderne med at se, hvordan de hver især skaber værdi for den samlede indsats.

Det gør Refurb:

  • Inddeler processer i flere små og konkrete opgaver, der skal løses
  • Rekrutterer medarbejdere til at løse tilgængelige opgaver
  • Ser alle medarbejdere som lige uanset ansættelsesforhold.

Netop sådan skaber Refurb succes med at tænke socialt ansvar ind i deres cirkulære forretningsmodel, og det var også denne indsats, der fik Refurb nomineret til CSR People Særpris 2022.

Få mere inspiration og læs casen om Refurb her.

Du er også altid velkommen til at kontakte Cabi på 8612 8855 og få rådgivning og sparring til, hvordan du bedst muligt tænker socialt ansvar ind din forretning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.079