23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teltonika har endnu engang udnævnt DeltaM2M som Top Partner

DeltaM2M – en af Nordens førende specialister indenfor IoT og M2M løsninger – er igen blevet udnævnt som Top Partner af Teltonika Networks

DeltaM2M og Teltonika Networks har samarbejdet i en årrække og DeltaM2M har stor erfaring med produkterne og Teltonika RMS-systemet. 

"Den erfaring, som vi har oparbejdet, stiller vi gerne til rådighed for vores samarbejdspartnere", siger Torben Deleuran, direktør for DeltaM2M. "Sammen med vores presales ressourcer kan vores partnere hurtigt nå frem til en prototype eller et proof-of-concept, som ofte er dét, som bringer ordren i hus." fortsætter han. 

“Vi har en række forhandlere og integratorer, som har designet løsninger baseret på produkter fra Teltonika Networks”, siger Torben Deleuran.

“Den feedback, som vi modtager fra vores kunder er, at produkterne er meget stabile og med vores support, er vi i stand til at levere komplette IoT løsninger til en række projekter. Vi er meget stolte over at modtage denne udmærkelse fra Teltonika”, fortsætter han.

“Igennem en årrække har DeltaM2M været i blandt vores vigtigste samarbejdspartnere. Over det seneste år har DeltaM2M været i stand til at forøge salget markant, og vi er også i år stolte over at kunne overrække denne udnævnelse til DeltaM2M”, siger Vytautas Sventickas, salgsansvarlig for Nordeuropa hos Teltonika Networks.

DeltaM2M’s VIP-status hos Teltonika sikrer DeltaM2M konkurrencedygtige priser, marketing, support og backend teknisk support fra producenten.

DeltaM2M har udviklet et koncept for forhandlere og integratorer, har opbygget et lokalt lager af Teltonika  produkter og tilbyder kvalificeret presales- og teknisk support til sine partnere.

DeltaM2M leverer hardware, men i høj grad også tilbehør og serviceydelser, som er de nøgleelementer, som et succesfuldt totalprojekt kræver. DeltaM2M leverer således også licenser til Teltonika's Remote Management System (RMS) samt uddannelse og konsulentbistand i forbindelse med opsætning af systemet. DeltaM2M har desuden udviklet sin egen IoT-platform, Embrace-IoT, som kan interface med stort set alt uafhængigt af producenter.

DeltaM2M er lagerførende på de fleste af produkter fra Teltonika, inkl. tilbehør og antenner, kabler o.s.v. DeltaM2M's kontor og lager er beliggende i Fredensborg i Nordsjælland, men virksomheden betjener kunder over hele Norden. 

Se vores øvrige nyheder

Tilmeld vores nyhedsbrev

DeltaM2M ApS
Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30814975
P nummer: 1013575157

Kontaktperson

Torben Deleuran
Direktør
+45 48480148 torben@deltaM2M.dk

Send til en kollega

0.063