23948sdkhjf

Fleksibel logistik med en automatiseret løsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Toyota Material Handling Danmark A/S

Automatisering inden for logistik er i voldsom vækst af flere årsager, eksempelvis mangel på truckførere, muligheden for at reducere driftsomkostningerne og ønsker om en lageroptimering for at øge effektiviteten.

Det vigtigste er at starte med at eliminere unødvendige processer samt at opnå værditilvækst, der hvor man får de bedste resultater. Toyota kan hjælpe dig med en automatisering af dit lager step-by-step, der hvor mennesker og førerløse AGV truck kan supplere hinanden.

Step-by-step automatisering

Modulbaseret tilgang
Automatisering af din materialehåndteringsproces kan forekomme at være kompleks, men materialeflowet på din virksomhed er ofte temmelig logisk, uanset om det er et lager eller et produktionsområde. Med vores systematiske tilgang kan vi sagtens finde fælles funktioner, der kan identificeres som moduler, som kan konfigureres til gentagen brug. Dette er the Toyota way: adskillelse af gentagne flows fra unikke flows i processen.

Lean-tankegang
Automatisk styrede truck (AGV’er) er perfekte til håndtering af dine gentagne flows. Sammen identificerer vi de flows, hvor automatisering giver den største gevinst, og starter din automatiseringsproces step by step. Når vi har identificeret de flows, der skal automatiseres, hjælper lean-tankegangen os med at eliminere spild og med at standardisere processerne, så automatiseringen går nemmere.

Lad os se på et produktionsområde for at finde ud af, hvilke processer der nemt kan varetages af AGV’er, og tage det første skridt...

Opbevaring
I opbevaringsområdet transporteres paller fra det indgående område, typisk bufferlagre på gulv, til et lagerområde, som ofte er et bufferlager på gulv eller reoler.

Efterfyldning
På varelagre eller produktionsområder er der altid behov for efterfyldning af materiale såsom paller med dele, der transporteres til produktionslinjerne, eller plukkeområder, der genopfyldes.

Punkt til punkt transport
Intern transport består ofte af gentagne palletransporter fra en bestemt lokation til en anden. Dette defineres ofte som A til B-transporter og vil være oplagt og let at automatise. Det kan være transport fra varemodtagelse eller et opsamlingsområde direkte til ekspedition (cross-docking).

Håndtering af tomme paller
På et lager eller et produktionsområde findes der altid mange tomme paller, når varerne er blevet brugt eller plukket. Der skal også bruges tomme paller til de plukkede emner eller til de færdigproducerede varer.

Færdigproducerede varer til udgående
Paller med færdigproducerede varer hentes på et midlertidigt lager eller ved pakkemaskiner tæt på produktions- eller plukkeområder, og de sættes af i det udgående område, typisk bufferlagre på gulv eller lange gange, hvorefter de læsses på lastbiler.

Læs mere eller kontakt vores specialister her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Toyota Material Handling Danmark A/S

Industrivej 3
3550 Slangerup
Danmark
Toyota Material Handling Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.081