23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny opdatering TPMS / Bluetooth

BLE (Bluetooth sensorer) & Tesla. Nye funktioner til ALCAR TECH600.

• Helt ny opdatering til ALCAR TECH600 TPMS-værktøjer

• Muliggør aflæsning af alle BLE-TPMS-sensorer på Tesla-køretøjer

• Inkluderer Tesla OE og ALCAR BLE-TPMS-sensorer 

Siden november 2022 har ALCAR i samarbejde med BARTEC, verdens førende producent af TPMS-diagnoseværktøjer, udgivet den nye softwareopdatering 5.2. som er gratis for eksisterende kunder. Det gør det muligt for alle ALCAR TECH600-værktøjer at læse og evaluere den nye generation af BLE-sensorer på Tesla-køretøjer. 

ALCAR har tilbudt ALCAR SENSOR BLE, en eftermarkedets TPMS-sensor til Model 3 og Model Y siden foråret 2022, og i fremtiden til Teslas Model S og Model X. Med den nye opdatering fra BARTEC udvider ALCAR nu sin palette af tjenester til sine kunder og komplementerer sit servicetilbud for BLE-TPMS-sensorer og programmeringsværktøjet ALCAR TECH600. Den afgørende fordel ved den nye funktion er, at vigtige parametre som lufttryk, temperatur, sensor-ID og batteristatus hurtigt og nemt kan udlæses og evalueres. 

Sven Müller, salgsdirektør TPMS, ALCAR Wheels: "Med denne opdatering tager ALCAR og BARTEC det næste skridt sammen for at etablere diagnoseværktøjet TECH600 som et innovativt og førende værktøj på eftermarkedet".

ALCAR SENSOR BLE fungerer identisk med Tesla OE-sensoren og kræver ingen programmering. Ligesom med OE-sensoren, genlærer systemet sensorerne automatisk inden for de første minutter efter kørsel. 

ALCAR online TPMS-konfigurator:

I webshoppen får ALCAR kunderne up to date sensortildelinger, samt den nye TPMS-konfigurator. Al information er let tilgængelig, og vigtige noter om biler eller OE-sensorer kan aflæses.

Derudover får kunderne detaljer om servicesæt, reserveventiler og bilrelaterede genlæringsprocedurer.

ALCAR Danmark A/S
Bizonvej 2
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20268530
P nummer: 1004212560

Kontaktperson

PSK
Per Schneider Kloster
Adm. direktør
pk@alcar.dk

Send til en kollega

0.047