23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi har spændende webinarer i kalenderen - skal du med?

Vi har udvalgt to emner, som vi oplever en særlig interesse for på markedet i år – og alle trends peger på, at emnerne kun bliver mere relevante for detailvirksomheder, grossister og producenter i 2023!

Dropshipping, konsignationslager og 3PL - Hvad er forskellen, og hvilken forretningsmodel giver bedst mening for din forretning?

Tirsdag den 22. november kl. 10:00 kan du høre Allan Kay, vores Product Manager & Presales Engineer, fortælle om forskellige forretningsmodeller.

Mange vælger at benytte den ene eller anden form for forretningsmodel for at understøtte deres forretning. Uanset hvilken model man vælger, medfører det en række fordele og ulemper. Dertil kan det også være svært at vurdere, hvilken forretningsmodel der passer til netop ens egen forretning, og hvordan man starter sådan et projekt op.

I dette webinar kan du nemt og hurtigt få et overblik over de forskellige forretningsmodeller.

Du får også svar på spørgsmål som:

  • Hvad er dropshipping, konsignationslager og 3PL?
  • Hvilken forretningsmodel giver bedst mening for min forretning?
  • Hvordan kommer jeg i gang?

Tilmeld dig her

Update on E-Invoicing Across Europe and the Importance of Keeping VAT Compliant - Is Your Company Prepared for the Requirements That Are Coming?

Torsdag den 1. december klokken 13:00 giver Christiaan Van Der Valk, VP Strategy & Regulatory hos Sovos, et webinar om e-fakturering og VAT compliance i Europa.

Elektronisk fakturering og momsrapportering bliver mere og mere relevant. Det er især multinationale virksomheder med mange globale afdelinger, der bliver mødt af disse krav, når de skal sende fakturaer inden for de enkelte europæiske lande.

Men dette er ikke kun vigtigt i Europa. Mange lande i Sydamerika og Asien har også valgt, at deres lokale myndigheder skal godkende alle fakturaer, og i resten af verden findes der mange lokale krav, du som afsender skal leve op til. Og hvordan sikrer du dig, at du gør det?

Alt det kan du blive klogere på til vores webinar!

Webinaret er på engelsk. 

Tilmeld dig her

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.062