23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Black Friday: Hvordan får du dine varer ud til kunderne?

Webinar: Bliv helt skarp på dropshipping, konsignationslager og 3PL

Er forretningssystemer på agendaen i din virksomhed? Hvis ikke, så kan det være at det er en god idé at det kommer på agendaen!

Snart er der Black Friday. Mange virksomheder har allerede taget hul på de gode tilbud og kører det de kalder for Black Week.

Black Friday er blevet en stor shopping-begivenhed for danskerne og mange benytter chancen til at få købt julegaverne til ekstra gode priser. Der bliver altså langet en hel del varer over disken i både de fysiske butikker og i online webshops.

Black Friday er derfor en god anledning til at overveje, hvilket forretningssystem I skal bruge, når I skal sælge og sende jeres varer til kunderne.

Der er mange forskellige forretningsmodeller, man kan vælge imellem, og med dem alle kommer der en række fordele og ulemper.

I morgen, tirsdag den 22. november klokken 10:00, afholder TrueCommerce et webinar: Dropshipping, konsignationslager og 3PL - Hvad er forskellen, og hvilken forretningsmodel giver bedst mening for din forretning?

På blot en halv time kan du altså blive helt skarp på 3PL, dropshipping og konsignationslager. Du vil blive præsenteret for, hvordan de forskellige forretningsmodeller fungerer samt fordele og ulemper. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål. Efter webinaret vil du være blevet klogere på, hvilken forretningsmodel der giver bedst mening for din forretning.

Hvis du ikke kan den dag, men stadig gerne vil høre webinaret, så tilmeld dig alligevel! Så sender vi dig optagelsen, når webinaret er blevet afholdt.

Læs mere og tilmeld dig webinaret her!

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.047