23948sdkhjf

RAVAS GO - en palleløfter, der vejer i decimaler

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

Denne særlige udgave af en professionel palleløfter med vægt tilbydes i en begrænset periode.

Med RAVAS GO får man en nøjagtig palleløfter, der kan veje op til 2.000 kg med en tolerance på 0,1% af det vejede. Den har en vejenøjagtighed på 200 g i intervallet 0-200 kg, derefter på 0,5 kg op til 500 kg og så 1 kg i resten af vejeområdet.

Vægten har manuel og automatisk tara-funktion og sammentælling af vejninger med sekvensnummer. Det hele er ergonomisk udført med hævet display for lettere betjening og aflæsning.

Den har et genopladeligt, udskifteligt industribatteri med op til 35-timers funktionstid og indikator for lavt strøm niveau.

Palleløfteren er tilgængelig i en begrænset periode og prisen er kun 11.885 dkr. plus moms, men inkl. levering alle steder, hvor fragtmanden kan komme frem.

RAVAS øvrige sortiment af palleløftere på markedet hele tiden. Det spænder fra den lille, solide palleløfter til løsninger med elektrisk løft- og kørefunktion – og med forskellige muligheder for opsamling og deling af vejedata. Det fulde sortiment kan findes her https://www.ravas.com/products/weighing-pallet-trucks/

RAVAS mobile vejeprogram rummer i det hele taget mange løsninger og derfor er mulighederne for individuel kundetilpasning store. Vil du høre mere, så kontakt os i HSØ ApS på mail hsoe@hsoe.eu eller på mobilen på 2628 4033.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

RAVAS palleløfter\nMobil vejning\nErgonomisk placeret, let aflæseligt display\nHSØ ApSRAVAS palleløfter\nTandem polyurethan hjul\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.095