23948sdkhjf

DM i Skills 2023 - Mød Frederik Brandstrup Worm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stiholt A/S

Frederik Brandstrup Worm er den ene af vores to lastvognsmekanikere, som skal deltage til dette års DM i Skills i Fredericia.

Siden 2020 har Frederik været tilknyttet vores afdeling i Aalborg, hvor han primært hjælper til med reparation og vedligeholdelse af lastbiler og påhængsvogne.

Han er ved at uddanne sig til lastvognsmekaniker på TECHCOLLEGE, hvor han netop er i gang med en EUX. Denne uddannelsesretning gør, at han både får svendebrev samt hue og studenterbevis.

Vi har besøgt ham i værkstedet og taget en kort snak med ham forud for konkurrencen i næste måned:

Hvordan føles det at blive indstillet til DM i Skills?
- At blive valgt til Danmarksmesterskaberne, giver en form for stolthed, uden tvivl - at man kan finde ud af det, og at der er nogle som tror på, at man er i stand til at udføre sit arbejde. 

Hvad er det mest spændende at arbejde med?
- Arbejdet med de elektriske systemer er det mest spændende for mig, da der er mange aspekter og muligheder. Det kan f.eks. være når vi laver en fejlsøgning på det elektriske anlæg og skal vurdere fejlen derefter.

Hvorfor ville du være lastvognsmekaniker?
- Jeg startede egentlig som personvognsmekaniker, men endte med at være tungvognsmekaniker. Der var lidt flere aspekter og lidt mere at tage fat i, synes jeg.

Hvad ser du mest frem til ved konkurrencen?
- Jeg ser frem til udfordringerne, konkurrencen og generelt hele opsætningen - at se hvor vildt det egentligt er at komme derned. Jeg håber, at jeg får noget, jeg kan håndtere og at klappen ikke går ned.

Du kan se mere til Frederik ude i højre side af indlægget.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stiholt A/S

Trafikcenter Sæby Syd 6-7
9300 Sæby
Danmark
Stiholt A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094