23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Würth støtter og inspirerer den faglærte ungdom

For 12. gang afholdes der DM i Skills, hvor Danmarks dygtigste elever fra erhvervsskolerne mødes og dyster i godt håndværk. Endnu en gang er Würth Danmark med som stolt sponsor og udstiller.

God kvalitet er vigtigt for den faglærte ungdom
Som leverandør til Danmarks håndværkere lægger vi vægt på at kombinere høj faglighed med god kvalitet, blandt andet ved at sikre let adgang til specialistviden og kvalitetsprodukter, så vores kunder kan yde deres bedste hver dag. Derfor støtter vi også op om at inspirere den faglærte ungdom bedst muligt – både ved DM i Skills og i hverdagen.

Ved DM i Skills hyldes det gode håndværk, men hos os er det essentielt, at der er kvalitet i håndværket hele året. Derfor har vi fokus på vores specialisters formidling til den danske, faglærte ungdom, så vi sammen kan skabe den bedste, professionelle arbejdsstyrke.

Inspiration til fremtidens håndværkere
Med en stor, arbejdende stand er vores mål at inspirere de unge til fremtidens uddannelse. Vi ønsker at vise dem nogle af de fantastiske muligheder, der åbner sig for dem ved at vælge en håndværkeruddannelse.

Mange af vores egne medarbejdere er håndværkeruddannet og dermed specialister inden for deres område. På vores stand har man derfor mulighed for at opleve dem demonstrere, hvordan opgaver inden for blandt andet træ og byg, bilpleje og metalarbejde løses.

Innovation og nye muligheder
Hos Würth er innovation en stor del af hverdagen. Det tror vi, det også vil være for den kommende generation. Derfor sætter vi ekstra fokus på innovation og nye muligheder på dette års stand ved DM i Skills den 2. - 4. februar i Fredericia.

 

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063