23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Deltagelse i FN’s Race to Zero

Toyota Material Handling deltager i FN’s Race to Zero og har sendt ‘Business Ambition for 1.5°C Commitment Letter’ til SBTi (initiativet vedrørende videnskabeligt baserede mål).

Vi skal herefter give besked om vores videnskabeligt baserede mål senest 14. oktober 2023. Vi tilpasser vores mål for bekæmpelse af klimaforandringerne med Paris-aftalens mest ambitiøse mål samt EU’s Fit for 55%.

Nul CO2-emission fra vores produkter og løsninger
EU Green Deal gør virksomheder ansvarlige for CO2-emissioner i hele deres værdikæde. Da effekten af emissionsreduktion først kan ses efter længere tid, skal vi handle nu for at sikre, at vi overtrumfer forventningerne hos vores interessenter. Senest i 2050 skal vi have opnået nul-emission i hele vores værdikæde. Som en del af TICO med dets fokus på femårige handlingsplaner har vi fokuseret på endnu mere energi-effektive teknologier, elektrificering, vægtreduktion, reduktion af energitab samt på brint- og brændselscelle-teknologier i mere end 30 år.

Nul CO2-emission fra vores leverandører
Upstream Scope 3 emissioner genereret af vores leverandører udgør ca. 10 til 15% af vores samlede CO2-udledning. EcoVadis har allerede lanceret et forsyningskæde-carbon-tool, som vi vil implementere hos vores leverandører sammen med vores bæredygtighedsvurderinger. Derved kan vi bestemme præstationsniveauet hos vores leverandører, når det gælder miljø, personale, forretningsetik og forsyningskæder. Vi inkluderer også specifikke krav i vores Code of Conduct for vores leverandører for at tilskynde dem til at begynde at fokusere på reduktion af deres emission.

Nul CO2-emission fra vores virksomhedsdrift
Vi har forpligtet os til at opnå netto nul emission fra vores egen virksomhedsdrift i 2030. 33% af vores samlede energiforbrug i regnskabsåret 2021 kom fra vedvarende energikilder. Vi skiftede til 100% grøn elektricitet i regnskabsåret 2021, da vi ønsker at handle hurtigt. Vores svenske fabrik i Mjölby er en af de første fabrikker i Europa, som har opnået net-zero produktion, med en reduktion af udledningen på 3.000 tons CO2 hvert år sammenlignet med 2015. Otte afdelinger er ISO 50001 certificerede, hvilket giver en betydelig energibesparelse og reduktion af CO2-udledningen.

Miljømæssig styring 
Alle vores fabrikker og flere salgsafdelinger er certificeret efter ISO 14001 standarden. Vores svenske fabrik har med succes reduceret spildevandet med 90%.
Vi meddeler meget højt vægtede emner til EU ECHA via deres SCIP database, og vores REACH-deklaration kan ses på vores websted.
EU Green Deal vil få kunderne til at vælge de mest bæredygtige produkter. Ved at levere enestående niveauer af transparens i forbindelse med vores produkter tvinges vi til at tilføje kundeværdi på nye måder.

Læs mere i vores bæredygtighedsrapport >> 

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Send til en kollega

0.047