23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Würth-butik på vej i Odense SV

Würth Danmarks butik nummer 42 tager så småt form i det sydvestlige Odense. Det kommer lokale og pendlerhåndværkere til gode. Butikken åbner officielt tirsdag den. 7. februar 2023.

Når kunderne hos Würth mangler det vigtigste produkt for at kunne komme videre med deres arbejde, må der ikke være mere end 20 minutters kørsel til den nærmeste Würth-butik. Og netop derfor er der god grund til at professionelle håndværkere kan glæde sig til, at butik nummer 42 på landsplan åbner den 7. februar i Odense SV.

Renoveret motorvej har givet nyt potentiale

Siden den fynske motorvej blev omlagt for at tilgodese det nye supersygehus – og afkørslen ved Svendborgvej lukkede – har en butik i det sydvestlige Odense været en mangel for de lokale håndværkere samt dem, der pendler forbi på motorvejen hen over Fyn. 

”Vi har også en Würth-butik i Odense S, og motorvejsomlægningen har ikke påvirket den negativt, men det har givet os troen på, at der er potentiale til endnu en butik, og den kommer så nu i Odense SV,” fortæller Jesper Aamann, Regionschef Butikker Syd hos Würth.

Stort produktsortiment i butikken

I den nye butik vil kunderne finde et bredt udvalg af Würths omfattende produktsortiment bestående af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter, som håndværkerne har brug for i hverdagen. Og er der produkter, der ikke umiddelbart findes i butikken, er det selvfølgelig muligt at bestille hjem fra Würths hovedlager.

Mere end produkter

Ved indretningen af butikken er der lagt vægt på, at håndværkerne ud over produkter også kan få faglig inspiration og vejledning. Derfor er butikken indrettet med mødelokale og udendørsarealer, der indbyder til kunde- og specialistarrangementer.

Faglig sparring i hverdagen

I hverdagen bliver der mulighed for god sparring og faglig vejledning i butikken. Det daglige ledelsesansvar varetages af den erfarne butiksleder Lars Hannesbo Rosener, som også er butiksleder i Würths butik i Svendborg, der skal passe butikken sammen med to nye butikssælgere.

Würth åbner officielt butik nummer 42 tirsdag den 7. februar 2023 på adressen Hvidkærvej 23A, 5250 Odense SV.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

Send til en kollega

0.172