23948sdkhjf
Del siden
Annonce

N.C. Nielsen lancerer bæredygtigt upcycling-koncept

De fleste virksomheder ønsker grønne, bæredygtige og miljøvenlige produkter, der bidrager til en bedre fremtid for os alle. Med konceptet ”NCN Heavy handling Upcycling” er dette muligt.

De fleste virksomheder ønsker grønne, bæredygtige og miljøvenlige produkter, der bidrager til en bedre fremtid for os alle. Med konceptet ”NCN Heavy handling Upcycling” kommer N.C. Nielsen med et konkret og anvendeligt bud på de gode intentioner – ved at give nyt liv til udtjente maskiner i den tunge ende af skalaen.

Upcycling-konceptet er godt nyt til ejere af udtjente Heavy handling-maskiner. N.C. Nielsen har stor erfaring i at vedligeholde og renovere maskiner, herunder egne indbyttede maskiner og udlejningsmaskiner. Ved blandt andet at renovere maskindele og genbruge alt stål uden nedsmeltning skaber N.C. Nielsen merværdi for kunden og bidrager til den grønne omstilling.

– Vi lancerer konceptet til reachstackere, terminaltraktorer eller truck, med en del timer på tælleren, uanset hvilket maskinmærke der er tale om. Vi erstatter slidte maskindele med nye originale dele og der, hvor det er muligt, sendes de udskiftede dele til renovering efter Reman-konceptet. Kunden vil opleve at få en renoveret og nylakeret maskine retur, med stort set samme stand, som da den blev leveret som ny, udtaler landechef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen.

GRØN STORDRIFT
Kunder hos N.C. Nielsen kan trække på en række stordriftsfordele, når de vælger en løsning med upcycling. Renoveringen af maskinen udføres af tekniske specialister, der i forvejen kender til maskintyperne. Forløbet med rådgivning, beregninger og totalrenovering i egne produktionsfaciliteter gør upcycling-projektet økonomisk attraktivt og giver en bedre afskrivningsprofil på maskinen.

N.C. Nielsen tilbyder at gennemføre et upcycling-projekt på maksimalt seks uger, hvor teknikerne arbejder intenst på at få Heavy handling-maskinen køreklar igen. For at bevare oppetiden kan kunden i denne periode vælge at leje en maskine fra N.C. Nielsen til at dække kørselsbehovet.

– Vi går nu i markedet med et gennemarbejdet koncept, der bevarer de forretningsmæssige fordele for vores kunder. Vi vil naturligvis gerne bidrage til at skåne miljøet, spare på råstofferne, mindske CO2-udledningen og samtidig imødekomme kundens ønsker i forhold til renovering af maskinen, udtaler landechef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen.

https://www.nc-nielsen.dk/nyheder/n-c-nielsen-lancerer-baeredygtigt-upcycling-koncept

N.C. Nielsen A/S
Nørregade 66, Balling
7860 Spøttrup
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41118814
P nummer: 1003063792

Send til en kollega

0.046