23948sdkhjf

Rensning af hydraulikolie på stor maskine

| Medlemsnyhed | Indrykket af CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S udfører i stigende grad et komplet serviceeftersyn, når vi foretager det årlige lovpligtige eftersyn.

Ved eftersyn af hydrauliske systemer skal der ofte skiftes oliefilter samt olie, og olien skal overholde den renhed som producenten foreskriver, og vandindholdet skal holdes nede.

I stedet for blot at skifte hydraulikolien ud hver gang, vælger vi nogle gange blot at rense olien. Dette foregår i samarbejde med vores samarbejdspartner Danitech, som kommer og foretager en dybdefiltrering af olien med deres specialudstyr. Olien bliver kørt igennem en offline dybdefiltrerings unit, hvorpå der sidder en partikeltæller, så oprensningen kan overvåges indtil den ønskede ISO-renhed er opnået.

Dette er en miljøvenlig løsning, da vi undgår at skifte, til tider store mængder olie, samt at den renhed der herved opnås i olien har en forlængende indvirkning på de hydrauliske komponenters levetid. Dertil kommer den økonomiske besparelse, som også skal tages i betragtning.

I det viste eksempel har vi kunnet genanvende 200 liter hydraulikolie, i stedet for at skifte den ud med helt ny olie. Det er besparende for kunden og miljøvenligt for os alle!

Kontakt os næste gang du skal have dit løfteudstyr efterset!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CERTEX Danmark A/S

Trekanten 6-8
6500 Vojens
Danmark
CERTEX Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094