23948sdkhjf

Blåkläder Workwear deltager på BYGGERI’23

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blåkläder Workwear ApS

Pandemien stjal mindst én Byggeri-messe, men i år er vi klar! Således stiller Blåkläder Arbejdstøj med stærkeste opstilling til BYGGERI’23. Her viser vi vores nyheder til en bred vifte af fagfolk. Ses vi til en god snak?

Svenske Blåkläder Workwear, der stormer frem i Danmark, deltager i år på byggerimessen BYGGERI’23 i Fredericia, der er et af branchens helt store events. På messen viser Blåkläder blandt andet nyt og funktionelt arbejdstøj til tømrere og snedkere, el- og VVS-folk, transportmedarbejdere samt fagfolk i industrien.

Støvring, d. 21. februar 2023 – Blåkläder Workwear stiller med stærkeste opstilling på BYGGERI’23, der løber af stablen fra d. 21. til 24. marts. Her kan de mange tusinde deltagere blandt andet møde Blåkläders Country Manager René Christiansen samt Klaus Mibak, Claus Lykkegaard, Nicolai Transel, Jørgen Christiansen og Thomas Veddum, der dækker de forskellige dele af landet.

Nyheder til de danske håndværkere og fagspecialister

Blåkläder kan blandt andet løfte sløret for alle de produktnyheder, der er med i virksomhedens dugfriske og netop offentliggjorte årskatalog, hvor Blåkläders funktionelle og ansvarligt producerede arbejdstøj til tømrere og snedkere, el- og VVS-folk, transportmedarbejdere og fagfolk i industrien er med i nyeste aftapning.

Derudover stjæler Blåkläders helt store satsning på sikkerhedsfodtøj naturligvis også en stor del af rampelyset. Ligeledes kan Blåkläder præsentere nyheder inden for high visibility, brandhæmmende og multinorm, landets største kollektion af arbejdstøj til kvinder – samt en ultra aktuel snak om, hvordan Blåkläder producerer med tanke på miljøet.

Ambassadører besøger Blåkläders stand

Endvidere kan deltagerne på BYGGERI’23 i løbet af ugen møde Blåkläders fire danske ambassadører Cille Skarup Larsen, Amalie Schwartz samt Aleksandra og Jim fra Byggeligt, som på de sociale medier og i pressen gør et stort arbejde for at sætte endnu mere fart på Blåkläders vækst i Danmark.

Blåkläder findes på Stand E-7219, Hal E, Messe C på BYGGERI23 i Fredericia. På standen kan deltagerne deltage i hele tre forskellige konkurrencer – Cornhole-Challenge, Padel-Challenge og Postkasse-Challenge, hvor især sidstnævnte byder på præmier i en liga for sig.

UDFORSK BLÅKLÄDERS STAND E-7219 HER

TILMELDING TIL MESSEN KAN SKE HER 

For yderligere information, kontakt venligst: René Christiansen, Country Manager, Blåkläder Workwear Danmark, 21 77 02 94 / Rene.Christiansen@blaklader.com

Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR, 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Om Blåkläder

Blåkläder, der blev grundlagt i Sverige i 1959, udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle faggrupper med høje krav til funktionalitet, kvalitet og design. Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og det danske hovedkontor ligger i Støvring syd for Aalborg. Blåkläder producerer godt tre millioner stykker arbejdstøj på Sri Lanka og i Myanmar om året og lægger meget stor vægt på ansvarlighed – ikke blot i valget af materialer, men hele vejen rundt i forsyningskæden fra produktion til slutkunde. Med datterselskaber i Europa og USA, agenter i Japan, Schweiz og Island og en årlig omsætning på to mia. svenske kroner (2021) er Blåkläder en af verdens førende producenter og det største brand inden for arbejdstøj i Norden. Læs mere på www.blaklader.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blåkläder Workwear ApS

Juelstrupparken 10A, 1. tv.
9530 Støvring
Danmark
Blåkläder Workwear ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095